Haberler

Bournemout, Vedat Muriqi'in peşine düştü

Adı Tottenham ile anılan Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Vedat Muriqi için bir diğer Premier Lig ekibi Bournemout'ın da devrede olduğu belirtildi.

İngiliz basını, Bournemout'un Muriqi'i devre arasında kadrosuna katmak için harekete geçtiğini duyurdu. İngiliz ekibinin, süper golcüsü Callum Wilson'ı, Romelo Lukaku'yu Inter'e satan Manchester United'a kaptırması ihtimaline karşı Kosovalı forveti gündemine aldığı kaydedildi.

TOTTENHAM'DAN SONRA BOURNEMOUTH

Yaz ayı transfer döneminde Romelu Lukaku'yu Inter'e gönderdiği gibi Belçikalı yıldızın yerini doldurmayan Manchester United'ın Bournemouth'un 27 yaşındaki süper golcüsü Callum Wilson'u satın alacağı öğrenilirken, bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olması üzerine başarılı Teknik Direktör Eddie Howe'nin yeni forvet arayışına koyulduğu ve Fenerbahçe'nin Kosovalı oyuncusu Vedat Muriqi'i listesine aldığı belirtildi.

Daha önce Tottenham Hotspur, Napoli, Lazio ve Fiorentina gibi takımlarla adı anılan Vedat Muriqi'in Kırmızı Şeytanlar'ın da listesinde olduğu iddia ediliyordu.

Bu arada Kosova Milli Takımı Teknik Direktörü Bernard Challande'nin Muriqi'i 14 Ekim'deki Karadağ maçını düşünerek Cebelitarık ile oynanacak özel karşılaşmanın 11'ine almadığı bildirilmişti.

Bournemout, Vedat Muriqi'in peşine düştü

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester United Romelu Lukaku Bournemouth Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (17)

KSK li MESUT:

MALCAONUN 25 MİLYON ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜRSENİZ, VEDAT EN AZ 80 MİLYON EDER...

9
4
yanıtYanıtla
Bir Zamanlar Anadolu:

MesUT un yorum yaptığı yerde, angUT lar daha iyi yapar bence

yanıt4
yanıt8
bjk advers:

Bournemout ! Hani Avrupa''nın devleri VEDAT MURİQİ için sıraya girmişlerdi ! Sabah Munited , Totenham , Sevilla , Bayern akşam pazarında Bournemout''a kadar düştünüz yani . Fakat şurası da unutulmamalıdır Bournemout her zaman futbolcular için Fenere tercih edilecek bir takımdır .

4
8
yanıtYanıtla
Memleketim:

Satamadiniz giti.

6
3
yanıtYanıtla
kuzey:

at yalanı öpsünler inananı.

5
4
yanıtYanıtla
GÜNEY:

HE ÖPSÜNLER, , , HE, , , YA, , ,

yanıt3
yanıt2
mrt:

demekki çok öpüldün zamanında

yanıt0
yanıt0
CİGULİ:

YENİ İBRAHİMOVİÇ

5
3
yanıtYanıtla
Link:

Adam Hannibale benziyor

3
5
yanıtYanıtla
KİMKİİİİİ:

SENMİİ

yanıt4
yanıt2
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title