Haberler

Beşiktaş, Yunus Mallı'yı kadrosuna katmak istiyor

Güncelleme:

Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'da forma giyen Yunus Mallı'yı 6 aylığına kiralamak için harekete geçti. Siyah beyazlı yönetimin, her iki kanatta da oynayabilen milli yıldız için yeşil ışık yaktığı gelen haberler arasında yer alıyor.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, orta sahaya takviye yapmak için harekete geçti. Siyah beyazlı ekip, Bundesliga temsilcisi Wolfsburg'da forma giyen milli yıldız Yunus Mallı'yı kadrosuna katmak istiyor.

6 AYLIK KİRALAMA TEKLİFİ

A Milli Takımımızın deneyimli futbolcusu Yunus Mallı, 10 numara mevkisinde ve her iki kanatta da oynayabiliyor.

Oğuzhan Özyakup'u göndermeyi planlayan, Adem Ljajic'in performansından ise memnun olmayan siyah-beyazlılarda teknik heyetin, transfer için yeşil ışık yaktığı gelen haberler arasında.

Beşiktaş, Yunus Mallı'yı kadrosuna katmak istiyor

BeIN Sports'un edindiği bilgilere göre, 6 aylık kiralık kontrat yapılması düşünülen Yunus Mallı için sezon sonuna kadar maaşının yarısının Alman Kulübü, yarısının Beşiktaş tarafından ödenmesi gündemde.

BU SEZON 2 KEZ FORMA GİYDİ

Bu sezon Bundesliga'da forma şansı bulamayan Yunus, Avrupa Ligi'nde ise 2 kez oynadı. 27 yaşındaki futbolcunun, Wolfsburg'la olan kontratı 2021'de sona erecek

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yunus Mallı Bundesliga Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (5)

ben:

yanlış transfer olur

2
1
yanıtYanıtla
YOZGATLI ŞEVKİ:

İyi olur. Takımında kenarda oturmaktan paslanmaya başladı. Ne de olsa Bundesliga görmüş adam. Türkiye''de haydi haydi oynar.

0
1
yanıtYanıtla
efe can:

is yapar

0
0
yanıtYanıtla
Rus kadın:

Krasnodar da oynasın

0
0
yanıtYanıtla
seyit sarı:

bu seneki taransferlerin hepsinde avcının okeyi onayı vardı, koskoca fitasko . . . Avrupaya dönük transfer yapılmalı çebi ve toronoğulları insiyatif almalı avrupa arenasında başarılı bir hoca şart

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title