Haberler

Beşiktaş tribünlerinde olay Ozan Tufan tezahüratı! Hep bir ağızdan aynı cümleyi söylediler

Güncelleme:

Beşiktaş taraftarları, Kasımpaşa maçından önce tribünlerde "Ozan Tufan'ı istemiyoruz." tezahüratında bulundu. Milli futbolcunun adı bir süredir Beşiktaş ile anılırken, siyah-beyazlıların sportif direktörü Ceyhun Kazancı, "Hocamız Ozan Tufan'ı Bursaspor'dayken de istemişti, fakat o dönemde alamamıştık." ifadelerini kullanmıştı.

Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş, sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Mücadele öncesinde siyah-beyazlı tribünlerde çarpıcı bir tezahürat yapıldı.

"OZAN TUFAN'I İSTEMİYORUZ"

Beşiktaş taraftarı, Kasımpaşa maçı öncesinde tribünlerde " Ozan Tufan'ı istemiyoruz." tezahüratında bulundu. Milli futbolcunun adı bir süredir siyah-beyazlılarla anılıyordu.

"OZAN TUFAN'I BURSASPOR'DAYKEN İSTEMİŞTİK"

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Ozan Tufan transferine ilişkin yaptığı açıklamada, "Hocamız Ozan Tufan'ı Bursaspor'dayken de istemişti, fakat o dönemde alamamıştık. Şenol Güneş'in futbol aklı, Beşiktaş'ın aklı. Hocamızın raporu ve istekleri doğrultusunda gerekli adımları atacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ceyhun Kazancı Ozan Tufan Kasımpaşa Bursaspor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title