Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Başakşehir karşısına 4 değişiklikle çıktı

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, RAMS Başakşehir karşısına son oynadıkları Antalyaspor müsabakasının 11'ine göre 4 değişiklikle sahaya çıktı. Alex Chamberlain 106 gün sonra kadroda yer alırken, Vincent Aboubakar ise 124 gün sonra 11'de şans buldu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, RAMS Başakşehir karşısına son oynadıkları Antalyaspor müsabakasının 11'ine göre 4 değişiklikle sahaya çıktı. Siyah-beyazlılarda sakatlığını atlatan Alex Chamberlain 106 gün sonra kadroda yer alırken, Vincent Aboubakar ise 124 gün sonra 11'de şans buldu.

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Başakşehir ile karşı karşıya geliyor. Siyah-beyazlılarda Teknik Direktör Fernando Santos, Başakşehir karşısına son oynadıkları Antalyaspor müsabakasının 11'ine göre kadroda 4 değişiklik ile sahaya çıktı. Tecrübeli teknik adam, Joa Worrall, Emrecan Terzi, Daniel Amartey ve Cenk Tosun'un yerine Necip Uysal, Bahtiyar Zaynutdinov, Rachid Ghezzal ve Vincent Aboubakar'a görev verdi.

Beşiktaş, Başakşehir karşısına şu 11 ile çıktı:

"Mert Günok, Jonas Svensson, Necip Uysal, Omar Colley, Bahtiyar Zaynutdinov, Gedson Fernandes, Rachid Ghezzal, Milot Rashica, Ernest Muçi, Semih Kılıçsoy ve Vincent Aboubakar."

Alex Chamberlain 106 gün sonra kadroda

Beşiktaş'ta İngiliz oyuncu Alex Chamberlain, Başakşehir maçında 106 gün sonra kadroda yer aldı. Son olarak Süper Lig'in 16. haftasında Alanyaspor müsabakasında görev alan ve maçta sakatlanan Chamberlain, tedavisinin tamamlanmasının ardından teknik direktör Fernando Santos tarafından Başakşehir karşısında yedek soyunduruldu. Tecrübeli oyuncu bu sezon 4 gol kaydederken 1 de asist katkısında bulundu.

Aboubakar, 124 gün sonra 11'de

Siyah-beyazlılarda Vincent Aboubakar, 124 gün sonra 11'de sahaya çıktı. Kamerunlu oyuncu, en son Süper Lig'in 14. haftasında MKE Ankaragücü karşısında 11'de başlamıştı. Yıldız santrfor, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 27 müsabakasında 11 gol atarken 3 de asist yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Vincent Aboubakar Alex Chamberlain Fernando Santos Antalyaspor Başakşehir Beşiktaş Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title