Haberler

Beşiktaş'ta Nicolas Isimat Mirin ile Yollar Ayrılıyor

Güncelleme:

Beşiktaş'ın PSV Eindhoven'dan 350 bin euroya transfer ettiği Nicolas Isimat Mirin ile sezon sonunda yollar ayrılıyor. Hollandalı oyuncuya Nantes'ın talip olduğu iddia edildi.

Beşiktaş'ın devre arasında PSV Eindhoven'den transfer ettiği Isimat-Mirin'in Türkiye macerası sona eriyor. Siyah-Beyazlılar'da özellikle Fenerbahçe derbisindeki hataları sonrası yedeğe düşen 27 yaşındaki Fransız stopere ülkesinin takımlarından Nantes'in talip olduğu ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ 3 MİLYON EURO İSTİYOR

Nantes'ın, Mirin için sezon sonunda Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlandığı bildirildi. Yönetimin 30 Haziran 2022'ye kadar sözleşme imzaladığı tecrübeli stoper için kapıyı 3 milyon eurodan açacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ta Nicolas Isimat Mirin ile Yollar Ayrılıyor

(Star)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eindhoven Beşiktaş Türkiye Nantes Haberler

500

Yorumlar (3)

makine:

Eğer fikret başkan 350 ye aldığı topçuyu 3 satarsa yemin olsun oscara aday gösteririm....

10
1
yanıtYanıtla
HİSENSE:

Sayın Fikret Ormana da talip olan bir Avrupa Kulübü çıkar mı acaba ? Beşiktaş''ın genç ve çok iyi dönen ( fırıldak ) bir başkanı var ! Taliplilerini bekliyoruz .

5
2
yanıtYanıtla
hhhhh:

adam hatta yapti demissiniz ustune 350 alinmis bide yedek istenilmeyen durumda gelde sen bunu 3 e sat. olcak seymi bu yazan kardes. haberin bir tarafindan tutamadim

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title