Haberler

Beşiktaş'ın anlaştığı Boyd'da ödeme krizi

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Boyd transferinde peşinat krizi yaşandı. Oyuncunun kulübü Guimaraes, 1,5 milyon euroluk bonservisin 500 bin eurosunu hemen isteyince pürüz çıktı.

Beşiktaş'ın her konuda anlaştığı ABD'li Tyler Boyd'un neden imza atamadığı ortaya çıktı. Portekiz basınında yer alan haberlere göre, Vitoria Guimaraes, 24 yaşındaki sol kanat oyuncusunun imzayı atar atmaz 1,5 milyon euroya el sıkıştıkları bonservis parasının 500 bin eurosunu peşin olarak istedi.

BEŞİKTAŞ BANKAYA BAŞVURDU

Star'da yer alan habere göre; Siyah-Beyazlı yöneticiler ise 500 bin euroluk dilimi ileri bir tarihte ödemek istediklerini belirtince, Portekiz kulübü bunu kabul etmedi. Bunun üzerine Beşiktaşlı kurmaylar bankalara başvurdu.

Beşiktaş gerekli krediyi çekip Tyler Boyd'un 500 bin euroluk peşinatını ödediğinde ABD'li oyuncu hemen İstanbul'a gelecek ve Siyah-Beyazlılar'la sözleşme imzalayacak. Kartal, bu transferi 8 Temmuz'da başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesinde bitirmek istiyor.

Beşiktaş'ın anlaştığı Boyd'da ödeme krizi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Beşiktaş Portekiz Vitoria Haberler

500

Yorumlar (11)

Ne Fenevrasyon Nede Yandaslari 8 Das:

Bu iki igrenc Sikeci Kardes Takim Dilenmektten Baska Bi ise Yaramazlar Oda Yetse Lig Bitene Dek GS önünü Kesmeye Sirf Sampiyon Olmasin 5 Yilidizi Takmasin Diye Ellerinden Geleni Yapiyorlar Eee ASLAN GS BU 17 Takimi üst üste Koyup Lig Sonunda Darbeyide Koyup SAMPiYONLUGUNU iLAN EDiYOR VEDE ALLAH 17 GS DüSMANI ückagitci Takimlarin Yar Ve Yardimcisi Olmasin

85
8
yanıtYanıtla
ahaha:

gel gel gel ucuza bileklik var gellll

yanıt1
yanıt1
pilav üstü onyekuru:

fenerin kampanyasıyla dalga geçip dilenci diyenler önce kendi hallerine baksınlar batıyosunuz !!!

5
9
yanıtYanıtla
Yuhhhh:

500 bin euro paran yok ne diye transfer yapıyon bitirdin lan fiko kulübü üçüncü lig takımı bile bu parayı bulur yuh olsun sana

9
0
yanıtYanıtla
Kaptan Deep:

Bundan Beşiktaş''ın haberi var mı ?

4
3
yanıtYanıtla
baya:

la kaç yıldır fikret başkansın hani düzelttiydin ekonomiyi ne oldu. şu halimize bak. iyice batırdın kulubü.

5
1
yanıtYanıtla
ercan:

BEŞİKTAŞ BİTMİŞTİR HAYIRLI OLSUN VATAANA MİLLETE SENEYE KÜME DÜŞMEMEYE OYNARIZ BU KAFAYLA FİKO SAĞOLSUN

5
1
yanıtYanıtla
fikos:

iki yıl önce üçüncü şampiyonluğu banko olan takımı tanınmaz hale getirdiniz bi beş sene daha fedaya mahkum ettiniz taraftarı. . yazıklar olsun fikooooooo

5
0
yanıtYanıtla
kartal:

arkadaş , hayırdır neler oluyor , kısacası batıyormuyuz ne ?

5
0
yanıtYanıtla
awentador:

Zaten bu transferin bu kadar uzun zaman sürüp bir türlü bitirilememesi Tyler BOYD''un Beşiktaş''a transfer olamayacağının göstergesidir ! Bu iş bilmez başkan önceki sezonlarda da bu kadar uzattığı hiçbir transferi gerçekleştiremedi . Neredeyse 2 aya yakın bir süre bir futbolcu almak için mi geçirilir .

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title