Haberler

Beşiktaş, Göztepe maçında kural hatası yapıldığı gerekçesiyle TFF'ye başvurdu

Güncelleme:

Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Göztepe-Beşiktaş maçının ilk yarısında yaşanan bir pozisyonda kural hatası yapıldığı iddiası nedeniyle Beşiktaş Kulübü, müsabakanın tekrar oynanması için federasyona başvuruda bulundu.

Göztepe ile hafta sonunda İzmir'de oynanan karşılaşmanın ilk yarısında hakem Hüseyin Göçek'in bir pozisyon sonrasında topu Beşiktaşlı oyunculara vermesi gerektiği ancak eski kuralı uygulayarak Göztepeli futbolculara verdiği iddia edilmiş ve bu pozisyonun hemen ardından yaşanan faul sonrasında Beşiktaş kalesinde ikinci golü görmüştü.

KURAL HATASI İÇİN BAŞVURU YAPILDI

Yaşanan pozisyon sonrasında kural hatası olduğu iddia edilirken, Beşiktaş yönetimi de federasyona konuyla ilgili başvuruda bulundu.

Göztepe-Beşiktaş karşılaşmasında kural hatası olduğu ve maçın yeniden oynanmasının talep edildiği başvuru, federasyona iletildi.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Kulübü, resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada Göztepe maçı için kural hatası başvurusu yapıldığını ifade etti.

Beşiktaş açıklamasında, "Kulübümüz; Futbol A Takımımızın Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe ile oynadığı müsabakada yaşanan ve karşılaşmanın sonucuna direkt etki eden kural hatası ile ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvurusunu gerçekleştirmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hüseyin Göçek Beşiktaş İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

sdf:

Aha şikebahçenin kardeşleri sekiztaş, hep ağlama

1
8
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

EZİKTAŞ 8 TAŞ. HEHHE

4
4
yanıtYanıtla
yorumcu:

''bizde yarışın içinde olmak istiyoruuuzz, nolur bizi de aranıza alsanıza'' ''nın yasal boyuta bürünmüş halidir bu haber.

3
4
yanıtYanıtla
demir555:

maç tekrarlanmalı. net şekilde kural hatası sonucu beşiktaşın yenilmesine sebep oldu. bütün bu şanssızlıklar hep beşiktaşı buluyor bu yıl

2
4
yanıtYanıtla
MEMET33:

VALLE ÜZÜLDÜM. :)))

yanıt1
yanıt2
TAM 35:

AĞLAMAYIN LEN. . . GİDİN ÖNCE BİR KİRLİ TARİHİNİZE BAKIN!

1
4
yanıtYanıtla
YAKUP:

en son göztepeli oyuncu göğsüne alıyo kural hatası yok

2
3
yanıtYanıtla
quatro:

aptal aptal konuşma yaa beşiktaşlı oyuncu ayagıyla uzaklaştırdı, en son top beşiktaştaydı. . .

yanıt0
yanıt0
FB18:

ya tutarsa

2
2
yanıtYanıtla
FB18:

son zamanlarda sahada kazanamıyanların masadada kazanma sevdası hiç bitmiyor

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title