Haberler

Beşiktaş BAE'den gelen teklifi kabul etti, Lens istemeyince transfer yattı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın yüksek maliyeti yüzünden takımdan göndermek istediği Lens için Birleşik Arap Emirlikleri'nden teklif geldi. Siyah beyazlı ekip teklifi kabul etti. Ancak Hollandalı oyuncu kendisine yapılan teklifi reddedince transfer gerçekleşmedi.

Jeremain Lens'i bir türlü gönderemeyen Beşiktaş, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde devam eden transfer döneminde beklenen teklifi aldı.

Sabah'ın haberine göre; 31 yaşındaki deneyimli kanat oyuncusu için Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir kulüp siyah beyazlı ekibin kapısını çaldı. Beşiktaş yönetiminin, yıllık 2,3 milyon euro garanti maaş ve maç başına prim alan oyuncunun maliyetinden kurtulmak adına teklifi kabul ettiği öğrenildi. Ancak Lens, kendisine yapılan teklifi kabul etmedi.

Beşiktaş BAE'den gelen teklifi kabul etti, Lens istemeyince transfer yattı

GAZİANTEP'E GÖTÜRÜLMEDİ

Bu gelişmenin üzerine Lens'in yabancı kontenjanına takılması, beraberinde yorumları da getirdi. Atiba, Roco, Diaby ve Elneny ilk kez kadroya dahil edilirken 12 yabancı sınırı nedeniyle tecrübeli kanat oyuncusu Gazişehir deplasmanına götürülmedi. Her ne kadar kontenjan sorunu gibi gözükse de Lens'in kadroya alınmaması yönetim tarafından Hollandalı oyuncuya verilmiş açık bir mesaj olarak değerlendirildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jeremain Lens Beşiktaş Katar Haberler

500

Yorumlar (10)

team system:

Kimsenin sesi çıkmış mı diye baktım hiç yorum yok adam haklı sen istiyorsun diye gitmek zorunda değil , ama karşılığında cezalandırılması yanlış bir düşünme ve uygulama şekli hiçte profesyonelce değil !

3
5
yanıtYanıtla
FİRST:

lan futbolcu müsvettesi düş yakamızdan lan. . .

1
2
yanıtYanıtla
ders olsun:

Beşiktaş''a lens transferi ders olsun sırf rakibinde iyi performans gösterdi diye bir oyuncuyu nispet yapmak için alırsanız böyle kazığı yersiniz. Ödeyin bakalım maaşını

3
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Adamın bonservisi bile bile alındı. Çok net bu kötü kararın faturasını, başkan ve yönetim kurulu ödemeli. Lens haklı. Sözleşme kaya gibi. Neden gitsin.

2
0
yanıtYanıtla
Ali yilmaz:

Alirken körmüydünüz Bu dandige bu parayi dünyada kim verir

2
0
yanıtYanıtla
adsız:

bu çobanı zamanında alırken düşünecektiniz bu işler öyle kamara karşısında konuşmakla olmuyor başkan efendi ver adamın parasını cebinden gönder o zaman

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Biran önce gitsinde kurtulsun Beşiktaş ! Geldiğinden bu yana takıma hiçbir faydası olmadı. İsteksiz, formsuz, vasat bir futbolcu. Boşu boşuna paralar bu oyunculara gidiyor. Buna verilen paralar, altyapıya verilse çok daha faydalı olurdu Türk futbolu için. . .

0
1
yanıtYanıtla
kereste:

ormanci nasilsin havanlardaydin

1
0
yanıtYanıtla
DAHA SAÇ BAŞ YOLDURCAM D:

BİZE CEKTİRCEGİ VAR DEMEKKİ DAHA , YAPCAKLARI BİTMEMİŞ. . . LENSİ KESİP NECİPİ KOYSA KANATA KESKE, EN AZINDAN KEL KALMAM :)

0
1
yanıtYanıtla
Fiko:

Hadi Quaresma gibi göndersene fikret..

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title