Haberler

Barcelona Başkanı Josep Bartomeu, Messi'nin ayrılık talebi sonrasında istifa kararı aldı

Güncelleme:

FC Barcelona'da Lionel Messi'nin ayrılığını talep etmesi Katalan ekibindeki krizi büyüttü. Barcelona Yönetim Kurulu'nun olağanüstü toplanması sonrasında Başkan Josep Maria Bartomeu'nun ve bazı yöneticilerin istifa kararı aldığı aktarıldı.

Barcelona'da Şampiyonlar Ligi'ndeki 8-2'lik Bayern Münih yenilgisi sonrasında Lionel Messi'nin de ayrılık kararı alması krizi büyüttü. Arjantinli futbolcunun sözleşmesini tek taraflı feshetmek istediğini yönetime ilettiği öğrenilirken Katalan ekibinde yönetimden de istifa kararı geldi.

TyC Sports kaynaklı haberde olağanüstü toplanan Barcelona Yönetim Kurulu'da Josep Bartomeu'nun istifa kararı aldığı ve ilerleyen saatlerde bunu duyuracağı belirtildi. Bazı yöneticilerin de istifa ettiği söylenirken istifasını sunmayan diğer yöneticiler de başkan Bartomeu'nun istifasını istedi.

TARAFTARLAR DA NOU CAMP'A GİTTİ

Barcelona'lı taraftarlar Messi'nin ayrılık kararı sonrasında Nou Camp'ın önünü doldurdu ve yönetimi istifaya davet etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josep Bartomeu Lionel Messi Haberler

500

Yorumlar (14)

Koroglu:

Arda turanin bed duasi

6
8
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Arda transfer olduktan sonra barça çöktü halada toparlıyamıyor ????

9
1
yanıtYanıtla
messi Konyaspora geliyor:

KONYASPORLU

6
2
yanıtYanıtla
dalkurd:

messi giderse gitsin zaten isi bitmis koskoca Barcelona bu ne yaw taraftarlarda cok cahil cok gurursrsuz geneli böyle ne yapsinlar messinin maasinimi yediler vermediler tarladami calistirdilar biraz gururlu olun yaw fazla paraya kacip gidecek iste buyuk ihtimalle paris

3
4
yanıtYanıtla
muhammet:

bunu ronaldo için bile söyleyebilirsin. Fakat tarihin en iyi futbolcusunu hangi taraftar bırakmak ister. kötü performans göstermesine rağmen 60 gole direkt katkı sağlamış adam. başka bir oyuncu yapsa bu istatistiği en parlak sezonu olur o oyuncunun. Messiyi çıkar takımdan orta halli bir takım olur barca. . .

yanıt1
yanıt0
tatlici:

adam hakli kardesim, bu dunyaya gelmis gecmis en ust kalite futbolcu.

5
1
yanıtYanıtla
ahhho:

ulan barcelona bı teknik direktor bulamadın su takıma adam gibi bak ne hale geldin

4
1
yanıtYanıtla
Ayxan Suleymanov:

Messi

1
3
yanıtYanıtla
salih demir:

kulübü messi''nin üstüne yapsınlar olsun bitsin. adam sahadaki kadroyu bırak, artık yönetimdeki isimlere kadar karar veriyor

2
2
yanıtYanıtla
Ff:

Çöp klüp messi ayakta duruyordu xd

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title