Haberler

"Arda'dan bilgi aldı" diyen Ahmet Bulut, Falcao için tarih verdi!

Radamel Falcao ile görüşmeleri yürüten menajer Ahmet Bulut, Kolombiyalı oyuncunun Arda Turan'ı aradığını ve transferin 5-6 gün içinde biteceğini belirtti.

Medipol Başakşehir-Olympiakos maçını izleyen menajer Ahmet Bulut, TRT Spor'a Radamel Falcao transferiyle alakalı konuştu.

"GÖRÜŞMELERİ BEN YAPIYORUM"

Bulut, "Falcao önemli ama şu anda bir görüşme yok. Görüşmeleri ben yapıyorum, devam ediyor. Şu anda net bir şey söyleyecek durumda değiliz, biraz daha süre lazım. Olumlu ya da olumsuz şu anda bir şey söylemem doğru olmaz. Olumlyu derim insanlar spekülasyon yapar, olumsuz derim, insanlar hayal kırıklığına uğrar. 5-6 güne netleşir." dedi.

'Arda'dan bilgi aldı' diyen Ahmet Bulut, Falcao için tarih verdi!

"ARDA TURAN'I ARADI"

Bulut, "Arda'yı araması doğal, Arda onun takım arkadaşı, beraber 2 yıl Atletico Madrid'de oynadılar. Onu araması normal bir şey. Futbolcunun 1 yıl daha mukavelesi var, fazla detaya giremem. 4-5 gün daha bekleyelim." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Bulut Başakşehir Haberler

500

Yorumlar (5)

ADANALI:

GS taraftarı yönetime baskı yapmasa monaco çoktan bedava vermişti çünkü maaşı çok fazla futbolcunun. onlarda çakal, baktılar millet falcao ile yatıp kalkıyor hem maaşından kurtulalım hem de ne koparırsak kardır hesabı yapıyorlar.

9
1
yanıtYanıtla
rizeli:

diagne, kostas. ve falcao müthiş üçlübu başarı yönetimin helal size. . . pardon bide arabistana gönderdiğiniz golcü vardı. . .

1
1
yanıtYanıtla
avec:

Falcao gelmek istiyor Monaco göndermiyor bonservis istiyor Galatasaray da bonservis vermek istemiyor . . . ondan bu kadar uzadı bu transfer

0
0
yanıtYanıtla
Fena:

Ya sabır

0
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Hacı gel artık. Naz yapma. İlk defa paraya kıyıp, forma da alacağım. Paran hazır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title