Haberler

Ankaragücü, Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı!

Süper Ligin 2. haftasında Ankaragücü, sahasında konuk ettiği Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.

Ankaragücü, Süper Ligin 2. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk etti. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Ankaragücü'nün golünü 59. dakikada Orgill kaydederken, Kayserispor'un golü 90. dakikada Umut Bulut'tan geldi. Ankaragücü önümüzdeki hafta Kasımpaşa'ya konuk olacak. Kayserispor ise sahasında Galatasaray'ı konuk edecek.

"BU SENE 1 TAKIM DÜŞSÜN"

Maç sonunda konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Hep birlikte oturup kulüplerin ekonomik yapısal durumunu nasıl değiştiririz, kulüpler nasıl ayakta kalır diye konuşmamız lazım. Bu sene 1 takım düşsün, 3 takım çıksın, gelecek sezona 20 takımla başlayalım. Bu süreçte her teknik adam hiç korkmadan 17-18 yaşlarındaki oyuncusunu oynatabilir. Oyunun içerisinde de istediği değişikliği yapabilir. Parayla kimse şampiyon olamıyor." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kayserispor Umut Bulut Ankaragücü Haberler

500

Yorumlar (1)

GS TAŞERONU KAYSERİ:

YALLAH KÜMEYE KAYSERİ TABİ KORDU SARDI BİR TAKIM DÜŞSÜN DİYOR. GEÇEN ERZURUM UN , AKHİSAR IN SUÇU NEYDİ YA DA ÖNCEKİ YILLARDA ANTEPİN, G. BİRLİĞİNİN SUÇU NEYDİ

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title