Haberler

Ali Koç, Ömer Faruk Beyaz'ı öve öve bitiremedi!

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, WinWin programında Ömer Faruk Beyaz'a övgü yağdırdı. Koç, "Ömer Faruk Beyaz'ın Allah vergisi özel yetenekleri var. Ömer, sen çok özel bir insansın." dedi.

Acun Ilıcalı'nın moderatörlüğünü yaptığı WinWin programında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Ömer Faruk'u duymuşsunuzdur. Ömer'in Allah vergisi özel yetenekleri var. Ömer Faruk Beyaz 15 yaşında, Ağustos'ta 16 olacak. Ömer'in süperstar mı olacağı, yoksa avarel bir futbolcu mu olacağı 3-4 yılda yapacaklarıyla belli olacak. Ömer, sen çok özel bir insansın." diye konuştu.

"FENERBAHÇE'YE KATKI SAĞLAMAK İSTERİM"

Başkan Ali Koç'a cevap veren Fenerbahçe'nin genç yeteneği Ömer Faruk Beyaz, "İnşallah Fenerbahçe'nin yurt dışına en büyük transferi olurum. Fenerbahçe'ye katkı sağlamak isterim. Tekrardan dönmek isterim." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Acun Ilıcalı Fenerbahçe Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (14)

Kurdoğlu müslihiddin:

Bence avarel olur çünkü duruşu avarele benziyor açıklamaya baksananiz ben yurt dışına transfer olup fenere katkı sağlarım ondan sonra fenere dönerim diyiyor avarel deseki fenere katkı sağlayıp takımımı en iyi yere taşımak istiyorum dese daha iyi olacak demesi uygun olur vay avarel

3
6
yanıtYanıtla
Jo:

Çocuk daha 15 yaşında

yanıt1
yanıt0
Scott:

:)))) yorumlara bakıyorum da cocugu izlemeden yorum yapan lar ulan türk bu cocuk türk a takım b takım farketmez bu kadar takım düşmanlığı yapmayın rahat olun 3 4 yıl içinde patlamayı sizin içinizde yaparsa sasırmayın :)))

5
2
yanıtYanıtla
U:

TÜRK MÜŞ BIRAK ULAN BU IRKÇILIĞI

yanıt0
yanıt1
Bursalı:

Amk fenerde oynamadan avrupaya gidip oynamayi hayal ediyor oncebir fenerde oyna kolay saniyor bu kafa yapisi yokmu

3
2
yanıtYanıtla
matador:

15 yaşında bir çocuk bu

yanıt1
yanıt0
MUSTAFA:

KISKANMAYIN ARKADAŞLAR GÖRECEKSİNİZ BU ÇOCUK DÜNYA YILDIZI OLACAK. . . . .

2
1
yanıtYanıtla
EKREM HAKLI:

YAW HE HE SANKİ ABDULKADİR. . . . . A TAKIMDA 1 MAÇA ÇIKARACAK YÜREĞİNİZ VARMI GENÇLERİ YETENEKLİYSE YOKETMEYİN VERİN TRABZONA HAKKINI BULSUN BARİ SİZ ZATEN OYNATAMAZSINIZ

1
1
yanıtYanıtla
Badem:

Eee oynicakmi bu yıl ??? Bence hayır.. bu yüzden sadece konuşuyorsun Ali bey sende bambaskaymissin .

1
1
yanıtYanıtla
haha:

doğru 15 yaşında çocuk her maç ilk 11 oynamalı :D beyinsiz

yanıt3
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title