Haberler

Ali Koç: Kumpas davası Fenerbahçe'nin değil, Türkiye'nin davası

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, şike kumpası davasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Koç, "İnandığımız sonuca kavuşacağımıza hiçbir şüphemiz yok. Bu sadece Fenerbahçe'nin davası değil, bu Türkiye'nin davası" dedi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün "futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurdukları iddiasıyla 107 sanığın yargılanmasına İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesince devam ediliyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yöneticiler de bugün Silivri'ye giderek mahkemeye katıldı.

Mahkemenin ardından açıklamalarda bulunan Ali Koç, "Davanın Fenerbahçe için ne demek olduğunu biliyoruz! O zamandan bugüne Silivri kampüsü gelişmiş, her şey çok değişti ama bizim davada bir gelişme yok" dedi.

"O GÜN KÖPRÜYE İLK FENERBAHÇELİLER ÇIKTI"

FETÖ'ye karşı ilk direnişi Fenerbahçe taraftarının başlattığını da belirten Koç, "Bugün geldiğimiz nokta da Türkiye çok değişti, şimdi bu kahpe örgüte karşı olmak kolay! O gün köprüye ilk Fenerbahçeliler çıktı, bunlar unutulmasın" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna göz dikildiğini ifade eden Koç, "Haklı kupamız, tertemiz kupamız o zaman bizden alınmaya çalışılmıştı! Bu dönemde de yine şampiyonluğumuza göz dikildi, aktörler farklı" şeklinde konuştu.

"BİZ HER ZAMAN MÜCADELEMİZLE GURUR DUYDUK"

Kumpas davasına sadece Fenerbahçe'nin değil, herkesin sahip çıkması gerektiğini belirten Koç, "Bu ve bunun gibi kumpas olan her davaya sahip çıkmalıyız ki, bir daha kimse buna cesaret edemesin. Vicdanı olan herkes, Fenerbahçe'nin bu mücadelesine müteşekkirdir ve biz de her zaman bundan gurur duymuşuzdur" dedi.

FETÖ'nün devleti yıkmak istediğini ifade eden Koç, "Bu sadece Fenerbahçe'nin davası değil, bu Türkiye'nin davası! Cumhurbaşkanı'na kadar gözüne kestiren, pek çok aile yıkan, kurumları bitiren ve devleti yıkmaya çalışan bu örgütün karşısında olmak vatanı seven herkesin görevidir" şeklinde konuştu.

"EN KISA SÜREDE SONUÇ BEKLİYORUZ"

Davanın en kısa süre içerisinde sonuçlanmasını beklediklerinin altını çizen Koç, "Usüldeki sıkıntılar giderildikten sonra bu davanın en kısa süre içerisinde sonuçlanacağını umuyoruz! Diğer taraftan kumpas davasının da aynı şekilde... İnandığımız sonuca kavuşacağımıza hiçbir şüphemiz yok" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ali Koç Türkiye Haberler

500

Yorumlar (27)

trabzonguldak:

en ağlak başkan

17
10
yanıtYanıtla
HIMS:

İstediğiniz kadar kumpas kurun FENERBAHÇE YIKILMAZ. . . . .

8
16
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

Ne kumpası? Madem kumpastı kumpas dediğiniz evraklarla Trabzonspor''u neden UEFA''ya şikayet ettiniz?Şike var ama sahaya yansımadı, bir gecede 6222 sayılı yasa niye değişti? TFF''nu 58. maddeyi niye değiştirdi?

yanıt9
yanıt3
rajonaa cevap:

BAĞDAT CADDESİNDE GÖRDÜK TANKLARI ALKIŞLAYANLARI

17
6
yanıtYanıtla
BAŞKAN NEMO:

Hiç sorma ya.iki yüzlüysen tutacağın tek takım fenerdir.

yanıt7
yanıt2
GALATASARAYLI:

KADIKÖYDE TANKLAR ALKIŞLANDI. . . SEN NE ANLATIYORSUN ALİ KOÇ!!!

13
8
yanıtYanıtla
ADEM:

KRAL BAŞKAN

7
11
yanıtYanıtla
Harbiden:

Fenerbahçe denenden nefret artık bu nee yaa

yanıt0
yanıt1
polat:

pisliğinizi türkiyeye atmayın hakem odası basan başkanınız hesap versin

11
5
yanıtYanıtla
TC CİMBOM:

Bu Fenerin değil Türkiye’nin davası demek çok saçma çünkü siz kendinize fb cumhuriyeti diyen bir topluluksunuz.kendi cumhuriyetinizde ne yaptığınız bizi ilgilendirmez yeter ki başka cumhuriyetleri özellikle de vatandaşı olduğumuz TCyi karıştırmayın.biz Galatasaraylılar Türkiye cumhuriyetine aitiz. Ve gururluyuz!

11
5
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title