Haberler

Ali Koç espri yaparken yılın gafına imza attı! Farkında olmadan babası Rahmi Koç'a da salladı

Güncelleme:

Bahçeşehir Koleji ile Fenerbahçe Kulübü, Bahçeşehir Koleji'nin Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nun kullanımı için anlaşma imzaladı.

Sporx'in haberine göre; Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleştirilen basın toplantısına, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Bahçeşehir Kulübü Başkanı Hüseyin Yücel, Fenerbahçe Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu ile Bahçeşehir Kulübü Genel Sekreteri Alpaslan Aydın katıldı.

Anlaşmanın ardından yaşanan diyalog gündeme damga vurdu.

"HERKESİN KUSURU VAR"

Ali Koç, şu sözleri sarf etti: Önümüzdeki sezon burada 70 küsur maç olacak. Bize Fenerbahçekler 'Bahçeşehir maçına girecek miyiz' diye soruyor. İletişim ekibiniz çok güzel işler yapıyor. Markanız eğitim dalında aldı başını gidiyor. Tez zamanda bakarsınız eğitim iş birliği için basın karşısına geçeriz. Size bu kitabı hediye etmek istiyoruz. Bu kitap tarihimizi ele alan bir kitap. Sizin de sağlam Beşiktaşlı olduğunuzu biliyorum, hepimizin bir kusuru var, sağlık olsun. Benim de babam Beşiktaşlı. Fenerbahçe'ye olan gönül bağınız inanıyorum ki buraya göz atınca daha da artacaktır. Bu iş birliğimiz kuvvetlenerek büyüsün istiyorum.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Rahmi Koç Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Halit Dursun:

bu ne zaman gidecek fenerbahcenin basindan ??? beceriksizin teki...

22
35
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Aliço ayrıştırıcı bir yapıya sahip, kendinden olmayanları dışlıyor. bu özelliği ile hem düşman kazanıyor, hem de sevimsizleşiyor. Dikkat ediyorum Fenerbahçe Başkanlarının genelinde bu özellik var. Fenerbahçe Başkanlarının seni sevmesi için Fenerbahçeli olmaktan başka sansın yok...

19
12
yanıtYanıtla
İbra D :

Yaw bu sade Fenerbahçe başkanlarında yok baksana parıldayan elmasa 2 günde gaplan kesildi artık susmayacağız diye TFF ye gafa duttu. Sen daha ne kadar oldu geldiğin hele. İşin özü goltuga oturan gaplanlaşıyo gari

yanıt0
yanıt0
Can Ateş:

Allahtan bulmuşsunuz yıllardır başkalarının şampiyonluklarına seviniyorsunuz ben daha ne diyim ahanda kusur

16
13
yanıtYanıtla
Sinan Yılmaz :

Sayın Koç bizde Sizin Türk futboluna yeni bir soluk getirir, kurtarıcı olur diyorduk. Modern bir fb fanatiği olarak girdiniz hayatımıza. Avrupada başarılı olunda kusurları kimse görmez.

4
1
yanıtYanıtla
İbra D :

Şiddetle kınıyorum seni aliiiii

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title