Haberler

Ali Koç canlı yayında Ahmet Çakar'ın taklidini yaptı! Stüdyo gülmekten yıkıldı

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı spor programında yorumcu Ahmet Çakar'ın taklidini yapınca stüdyo kahkahalara boğuldu. "Bir yaz günü, hava çok sıcak..." diyerek Çakar'ın klasik repliğini söyleyen Koç, stüdyoda renkli anların yaşanmasına sebep oldu.

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına konuk olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yorumcu Ahmet Çakar'ın meşhur repliğini söyleyince stüdyo gülmekten yıkıldı.

"BİR YAZ GÜNÜ, HAVA ÇOK SICAK..."

Ahmet Çakar'ın Ali Koç ile ilgili bir anı anlatmak istediğini söylediği sırada araya giren Ali Koç, Çakar'ın taklidini yaptı. Başkan, "Bir yaz günü, hava çok sıcak..." diyerek Çakar'ın klasik sözünü dile getirdi. Bunun üzerine başta Ahmet Çakar olmak üzere herkes kahkahalara boğuldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rasim Ozan Kütahyalı Ahmet Çakar Ali Koca Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Mete HAN:

Ali Koç Beyaz TV'ye çıkarak Ak Partiye ve Erdoğan'a göz kırpıyor.Daha evvel İmamoğlu'na laf çakmasından belliydi bu durum!

8
19
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL:

ROK KORKUDAN NASIL ALKIŞLIYOR.

11
3
yanıtYanıtla
Özkan Uğurhan:

ROK başkanın kendinden yüz bulamayınca kenardaki oğluna yaranmaya çalıştı gece boyunca zaten sonradan Başkan içinden geçti

7
3
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Rasim ozanı oraya çıkartanı kınıyorum.

6
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title