Haberler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Güzel Günler Yakında, İnanmaya Devam Edin

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Koç, "Fenerbahçe'yi şahlandıramadık. Her camiada 25-30 senede bir böyle bir dönem olabilir. Ama güzel günler yakında." dedi.

İstanbul Okan Üniversitesi 2018 Spor Ödülleri sahiplerini bulurken, ödül törenine katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç sarı lacivertli futbol takımının durumuyla ilgili olarak, her camiada 25-30 senede bir böyle bir dönem olabileceğini söyledi.

ALİ KOÇ: GÜZEL GÜNLER YAKINDA

Ali Koç, "20. yılını kutlayan İstanbul Okan Üniversitesi'ni kutlar, daha nice yıllar dilerim. Tanıtım filminizde öğrenciniz 'Okanlı olmak iyi insan olmaktır' diyordu. Ben de her yerde bir şekilde iyi insan olmayı anlatmaya çalışıyorum. İyi insan olmak çok normal bir şey ancak ülkemizde özellikle son dönemde aranan bir değer oldu. Size tek tavsiyem kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın" dedi.

"DİĞER ALANLARDA HER ŞEY YOLUNDA"

Fenerbahçe'yi şahlandıramadıklarını dile getiren Koç, "2018 yılında Fenerbahçe'ye seçildik. Fenerbahçe'yi şahlandıramadık. Ancak diğer alanlarda her şey yolunda. Tabii, top çizgiyi geçmeyince yapılan bu işler göz ardı edilebiliyor. Her camiada 25-30 senede bir böyle bir dönem olabilir. Ama güzel günler yakında. Endişe edecek bir şey yok, siz inanmaya devam edin" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İstanbul Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (31)

Adınızı Yazın:

ZAVALLI FENERLİLER SİZ SADECE İNANIN :)))))))))))))))))))))))))

6
5
yanıtYanıtla
ccori:

haklısın gsliler yenin basit Anadolu takımlarını sonra ye şamarı Avrupa maçlarından sonra deyin yine terim imparator. BAK BU ONYEKURU NDİAE SONRA BELHANDA futbolcu falen değil. Balına gidiyorsunuz.

yanıt1
yanıt2
SÖYLE SAMED:

Bir kere küme düsmemeye oynadiğimiz tarihe gecti miletin icine cikamiyoruz önce şike şimdi bu durum Aziz başkan yine saha disindanda güzel calisyordu siz bunuda beceremiyorsunuz sn Ali Kocum başkanim..

8
1
yanıtYanıtla
UA4:

inanmaya devam edin ama para da verin demek istemiştir o. üzülüyorum bu 7enevli bebelere allah kimseye yaşatmaşın bu rezillikleri.

5
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

küme düsmediklerine seviniyolar

5
2
yanıtYanıtla
xD:

muhahahahahahahahah

7
0
yanıtYanıtla
Nerde:

Şu fengerboğca yada lengerifoturbahce nin başkanı Ali Kuzumu, Koyunmu, Keçimi, siz karar verin

4
2
yanıtYanıtla
PALA:

DEDİ VE GÜZEL GÜNLERİ ARAMAYA GİTTİ. . . BİZDE BUNU YEDİK.

6
0
yanıtYanıtla
FARUK:

30 senedir inanıyoruz ne oldu ali

6
0
yanıtYanıtla
NECİP:

umut fakirin ekmeği demişler

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title