Haberler

Alex de Souza'dan Denilson'a Can Bartu Tepkisi

Güncelleme:

Can Bartu'nun vefatının ardından başsağlığı mesajı paylaşan Alex de Souza, eski Brezilyalı futbolcu Denilson'un bu mesaja esprili yanıt vermesi sonrası tepki gösterdi.

Fenerbahçe ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Can Bartu'nun vefatının ardından başsağlığı mesajı paylaşan Alex de Souza, eski Brezilyalı futbolcu Denilson'un bu mesaja esprili bir yanıt vermesi üzerine sert tepki gösterdi.

CAN BARTU PAYLAŞIMINA ESPRİLİ YANIT

Fenerbahçe ve Türk futbolunun efsane isimlerinden Can Bartu'nun vefatı herkesi yasa boğarken Alex de Souza da sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaştı. Sambacı "Can Bartu'nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Çok üzgünüm. Değerli ailesi ve Fenerbahçe ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Mekanın cennet olsun Can Bartu" ifadelerini kullanırken Brezilyalı eski futbolcu Denilson'dan bu mesajın altına esprili bir yanıt geldi.

ALEX, DENILSON'U UYARDI

Bunun üzerine hemen yanıt veren Alex, eski takım arkadaşına "Ciddi bir mesele bu kardeşim! Kulübün en büyük efsanelerinden birisi hayatını kaybetti" yazdı. Denilson da konuyu yanlış anladığını belirterek "Attığım mesajdan dolayı çok üzgünüm, gerçekten hiçbir fikrim yoktu. Tüm iyi dileklerim sevenleri ve ailesi ile. Seni de çok özledim Alex" cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Fenerbahçe Can Bartu Haberler

500

Yorumlar (7)

FENER:

Alex hangi takımı tutkuyla tutarsa tutsun en fanatik taraftarların bile saygısını kazanmış çok çok nadir bir futbolcudur. Bu özelliği bile ne kadar değerli bir insan olduğunu gösteriyor

15
0
yanıtYanıtla
halit:

çok özledik seni alex sen bir efsanesin bizim için. . . senin gibiler az yetişir. .

12
1
yanıtYanıtla
team system:

Sizin için sadece bir efsane değil delilik derecesinde değer verip neredeyse Tanrı diye tapacağınız birisi durumuna getirdiniz Alex denen soytarıyı !

yanıt3
yanıt22
Azizcan:

Aleks sen bir efsanesin. Bu taraftar seni unutur mu? İnşallah bir gün teknikdirektörümüz olursun.

11
2
yanıtYanıtla
.:

BU ALEXİN UĞRAŞTIĞI BİR İŞİ YOK MU . BU ADAMI NİYE HİÇKİMSE TEKNİK DİREKTÖR OLARAK ALMIYOR . BİYERLERDEN BAŞLAMASI LAZIM .

9
3
yanıtYanıtla
dodo kerpe:

Ne yazmış sövmüş mü?neyse ne asıl hoş olan tanımaması, biz TÜRKler çok abartıcı milletiz. Herşeyi biz yapar biz biliriz ama durum ortada. Sümerliler dönse keşke

4
3
yanıtYanıtla
KARAKTER:

Denilson ne yazmış? Söylemiyorsunuz. Ayıptır ya hu!

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title