Haberler

Akhisarspor'da Cem Kavçak gitti

Güncelleme:

TFF 1'nci Lig'de son 3 maçta puana hasret kalan Akhisarspor'da bir süredir Evren Özbey yönetimiyle arasında soğuk rüzgarlar esen Teknik Direktör Cem Kavçak, yardımcılarıyla birlikte görevinden istifa etti.

TFF 1'nci Lig'de son 3 maçta puana hasret kalan Akhisarspor'da bir süredir Evren Özbey yönetimiyle arasında soğuk rüzgarlar esen Teknik Direktör Cem Kavçak, yardımcılarıyla birlikte görevinden istifa etti. Takımı daha önce Süper Lig'den düştüğü sezon çalıştırıp bu yıl yuvaya dönen genç teknik adam, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde oyuncularıyla vedalaşırken basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kavçak, "Öncelikle sezon başında teklif geldiğinde maddi manevi beklenti içerisine girmeden takımın başına geçtim. Tabii ki bu görevi kabul etmemdeki en büyük neden hayatımın en önemli değerlerin başından gelen Akhisarspor sevdası olmuştur. Sezon başında elimizdeki imkanlarla iyi bir takım oluşturmaya çalıştık ve iyi yolda da ilerledik. İyi işler de yaptığımıza inanıyorum" dedi.

Cem Kavçak, "Takımımız her hafta üzerine koyarak ilerliyordu. Tabii ki bunların öncesinde hazırlık maçları yapmadan ve kamp dönemi yaşamadan sezona başladık. Oynadığımız oyun her hafta üzerine koyarak gelişti ve bizlere umut verdi. Ama gelinen son noktada son 3 haftada alınan kötü sonuçlar bizi bu kararı almaya itti. Bugün itibari ile Akhisarspor teknik direktörlük görevimden ayrılmış bulunuyorum. Bugüne kadar bize destek olanlara çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Kavçak, sosyal medyadaki eleştirilerle ilgili, "Eleştiri her zaman olacaktır. Fakat hakaret ve şahsıma söylenen olumsuz sözler karşısında kırgınım. Ben Akhisarlıyım, pazara çıkıyorum, çarşıda dolaşıyorum. Bu eleştirileri yüzüme söylemelerini beklerdim. Hakaret ve şahsımı karalayan sözler için hukuki yollara baş vuracağım" ifadelerini kullandı. Akhisarspor, Kavçak yönetiminde bu sezon 12 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyet almıştı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Haberler

Bakmadan Geçme

FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title