Haberler

Ahmet Bulut'tan Falcao ve para açıklaması

Ünlü menajer Ahmet Bulut, Galatasaray'a transfer olan Falcao'nun son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Bulut, Falcao'nun para için sarı kırmızılı ekibe geldiği iddialarına ise sert tepki gösterdi.

Ahmet Bulut sakatlığı devam eden ve tartışmaların odağı durumunda bulunan Falcao hakkında, "Falcao 2-3 haftaya tekrar sahalara döner diye düşünüyorum. Falcao burada çok mutlu. Geri dönmek için günde 6-7 saat çalışıyor" dedi.

"PARAYI SEÇSE ÇİN YA DA ABD'YE GİDERDİ"

Para için Galatasaray'a geldiği konuşulan Kolombiyalı golcü için ise Bulut, "Falcao buraya para için gelmedi, parayı seçseydi Çin'e veya Amerika Birleşik Devletleri'ne giderdi" ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı gibi Falcao sezon başında Monaco'dan bonservis bedeli ödenmeden transfer edildi. Oyuncunun yıllık bonuslarla 7 milyon euro kazanacak olması da başka bir tartışma konusu olmuştu.

Yıldız isim bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 5 resmi maçta 1 gol attı.

Ahmet Bulut'tan Falcao ve para açıklaması

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Galatasaray Ahmet Bulut Haberler

500

Yorumlar (24)

fth:

adam gs ye bunu kakaladı şimdi milletin gazını almaya çalışıyo helal olsun lan guiza bile bundan çok iş yaptı :)))

9
2
yanıtYanıtla
dc:

Doğru en azından gülizar oynuyordu

yanıt3
yanıt4
KSK li MESUT:

Bir paratör sözü. Keyfini çıkarın...

7
1
yanıtYanıtla
ASLANSARAY:

Falcao Galatasarayi sampiyon yaparsa sanada etek giydirecegiz bunu biliyon demi.

yanıt0
yanıt4
BENİM BİLDİĞİM:

PARAYI SEÇMEDİYSE İNGİLTERE YADA İŞPANYA İTALYA FRANSAYA NİYE GİTMEDİ ORALARDA SAKAT ADAMA O PARAYI VERECEK ENAYİ YOK ÇÜNKÜ YAZIK BU ÜLKEYE

6
1
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Zaten Ahmet Bulut da ''para isteseydi ABD ve Çin e giderdi ''diyor. ''Avrupa kulüplerinin teklifi vardı ama o G. Sarayı tercih etti'' demiyor, zaten. Yazdığın liglerden bir kulüp istese gelir miydi G. Saraya? Kimse de kalkıp ''iyi de bir dünya yıldızını neden Batı Avrupa''nın anlı -şanlı kulüpleri istemedi'' diye sormuyor. Yerseniz makamından oynak bir şarkı dinliyoruz.

yanıt0
yanıt0
Para değil:

Değerli maden mi alıyormuş

6
1
yanıtYanıtla
Melik:

Neyin açıklamasını yapıyorsun sayin Bulut. Cimboma ve seyircisine ihanet ediyorsunuz. . .

4
2
yanıtYanıtla
YAPMA YAV!!!:

RUM TAKIMI TARAFTARLARININ AĞIZLARI KULAKLARINA GELMİŞ. NE DE OLSA BİZANSLILAR TÜRKLERİ SEVMEZ, PARAMIZ BOŞA GİDİNCE ZİL TAKIP KINA YAKMIŞLAR.

1
4
yanıtYanıtla
yasin B.:

Bu ülkede futbolu bitirenler hep büyük takımlar oldu. ( Ekonomik olarak büyük takımlar) Futbolcuları da aynı şekilde yok edenler büyük kulüplerimiz. Türk futbolcular Hep yedek bırakıldı , hep abartıldı , pohpohlandı ve yok edildi. Milli takımımız bu boş beleş büyük takımlar sayesinde yok oldu. Adamlar kabiliyetli oyuncuları alıp yedeğe çektiler , sonuç ? Milli takımda oynayacak oyuncu kalmadı. Devlet olarak buna dur diyemedik. büyük kulüplerin milyarlarca tl borcu var. Sonuç hüsran zarar

yanıt0
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title