Haberler

Ahmet Ağaoğlu'ndan CAS Duruşması Sonrası Açıklama: Mücadelemiz Sürecek

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, şike davasına ilişkin CAS'ta gerçekleşen duruşma sonrası açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, "CAS'ın adil davranacağına, adalet dağıtacağına inanıyoruz. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz." şeklinde konuştu.

2010-2011 sezonunda yaşanan şike olayıyla ilgili Trabzonspor kulübünce FIFA'ya yapılan başvurunun reddedilmesi sonrası, kulüp Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne itirazda bulunmuştu. İtiraza ilişkin duruşma, bugün İsviçre'nin Lozan kentinde gerçekleşti.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, başkan yardımcıları Önder Bülbüloğlu ve Ertuğrul Doğan, yöneticiler Ahmet Fikret Gökhan, Sertaç Güven, Eda Lermi Zorer ve avukat Erdem Egemen ile birlikte İsviçre'de kulübü temsil eden Froriep Hukuk Bürosu'ndan Jean Marguerat, Lucien Valloni ve Evin Durmaz'ın da hazır bulunduğu duruşma, yaklaşık 8 saat sürdü.

Ahmet Ağaoğlu'ndan CAS Duruşması Sonrası Açıklama: Mücadelemiz Sürecek

"SONUNA KADAR MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Ahmet Ağaoğlu, duruşma sonrası yaptığı açıklamada, "Bütün argümanlarımızı büyük bir ciddiyet ve kararlılıkla ortaya koyduk. Bizim açımızdan gayet iyi bir duruşma oldu. Başarılı bir savunma yaptık. Karşı tarafta FIFA, TFF ve Fenerbahçe avukatları da kendi savunmalarını gerçekleştirdi. CAS bir adalet mekanizması ve CAS'ın adil davranacağına, adalet dağıtacağına inanıyoruz. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Haberler

500

Yorumlar (10)

hamsispor:

Kupayı istiyorsanız müzemize gelip bakabilirsiniz. .

6
1
yanıtYanıtla
Karalastikli:

Paraya karşı emeğin savaşı

2
4
yanıtYanıtla
ALİ:

KUPAMUZİ İSTERUK

3
2
yanıtYanıtla
Gemlik:

Bu da başladı. Sırf taraftarı çekmek için yapılan yanlışlar hızla devam ediyor. Bunun da sonu diğerleri gibi olacak. Bir parça da olsa bunu aklı başında sanıyordum.

2
1
yanıtYanıtla
2010-2011 ŞAMPİYONU FENERBAHÇE:

Boşuna debelenmeyin kupa gelmeyecek size. Gelecekte kupa alamayacağınızı bildiğiniz için geriye sarıyorsunuz. Bu davayı sürdürün istediğiniz kadar ama kendinizi kandırıyorsunuz. 2006-2009 da son maçta kaybettik hiçbir fenerli çıkıp şike var demedi ya da ağlamadı. Averajla kaybettiğiniz için yediremediniz. 9 puan geriden gelip şampiyon olduk. Puan farkını korusaydınız siz de. 2. yarı 16 maçta 15 galibiyet 1 beraberlik aldı Fener. Siz önce kurşunlanma olayını açıklayın. Kupa için her türlü pislik yaparlar.

2
0
yanıtYanıtla
misafir ts:

ey anlayışı kıt yorumcu müsveddeleri burada mesele tenekeden yapılma kupa değil haksızlığa karsı yapılan yanlışlara karşı yapılan bir mücadeledir sizler takımlarınız aleyhine 2 yanlış yapıldığında burada feveran edenler değilmisiniz ha başkasına gelince mubah size olunca günah öylemi bizler ve sizler arasındaki farkta zaten burada BİZ TRABZONSPORLULAR OLARAK BU TARZ BİR ŞAMPİYONLUKLA ÖVÜNMEZ TAM TERSİNE BUNDAN UTANÇ DUYARDIK VE ÜZÜLÜRDÜK SİZ İSE YAPILAN HAKSIZLIKLA ÖVÜNÜYORSUNUZ ASALET=TS

0
2
yanıtYanıtla
zurnacı mesut:

size kupa yerine 1 kasa hamsi verecekler.

1
1
yanıtYanıtla
MESUTA:

deme bak hele bizim verdiğimiz hamsiler vara gitti atılan kornerde var gitti ama hala gelmediler bekliyoruz olay var mısın yok mu suna döndü biz yok dedik onlar var dedi yahu nerede bizim hamsiler yok. .

yanıt0
yanıt0
sor bakalım:

bunuun sonuda aynı diğer başkan gibi olacak şampiyonluk gelmeyince sar 2011 sürecine. bundan sonra gelen başkan da buna diyecek bizi borc batağında bıraktı diye bu cemdere bumlarda böyle sürüp gidecek yazil cidden cok yazık

1
0
yanıtYanıtla
Fanatik Fenerli:

Niye isviçreye kadar gittin uşağım, maket kupa bizim pazarda bolca var. Neyse gitmişken isviçre çikolatası getir bize :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title