Haberler

Ahmet Ağaoğlu: Badou Ndiaye ile anlaştık, KAP'a bildireceğiz

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, beIN SPORTS'a önemli açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, "Badou Ndiaye'nin kendisiyle ve menajeriyle prensipte anlaştık. Kiralık bir anlaşma. Ücreti için açıklama cuma günü KAP'a yapılacak. Bonservisinde opsiyon da olacak" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Badou Ndiaye'nin transferini açıkladı.

Beın SPORTS canlı yayınında transfer sürecine dair açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, "Oyuncunun kendisiyle anlaştık, kulübüyle anlaştık. Ndiaye bize kiralık olarak gelecek. Bu transferi cuma günü açıklayacağız ve tüm mali detayları da vereceğiz. Ndiaye'nin satın alma opsiyonu var, bu konuda da bir anlaşma yaptık. Opsiyon bizim tarafımızda" dedi.

İşte Ağaoğlu'nun transfere dair tüm açıklamaları;

Her yere oyuncu alabiliriz ama forvet olmayacak. 1-2 transfer yapabiliriz. Sürpriz isim olabilir ama yıldız falan diye kimse havaya girmesin. Sörloth ismini camiada kim biliyordu? Sosyal medyada olanları bir ben bilirim. Sen biliyor muydun mesela, kim bu Sörloth? Transferde 12 milyon limitimiz var. Trabzonspor masada güçlüdür. Eğer güçlü olmasa %30-%40 mevzusu olmazdı. Trabzon sahada da güçlüdür. Kasada da güçlüdür, para taşmıyor ama kupalarımıza haciz gelmiyor, bunlar unutulmasın.

"SOSA VE NOVAK'IN MENAJERLERİ, MENAJERCİLİK OYNUYORLAR"

Sosa'ya 2, Novak'a 2+1 yıllık sözleşme teklif ettik. Oyuncular açısından sıkıntı yok. Sosa ve Novak'a ödeyebileceğimiz en yüksek rakamı verdik. İkisinin menajaeri de menajercilik oynuyorlar. Bıraktık oynasınlar diye, bir yorulsunlar... Çünkü çok iyi rakamlar verdik, sonuna kadar zorladık limiti. Yabancı oyuncular kendisini menajere teslim ediyor.

"STURRIDGE'E TEKLİF VAR"

Abdurrahim ve Serkan'a teklif var. Hocaya söyledim. Birine 1M€ diğerine 1.5M€ verdiler. Hocaya da söyledim bunu. Daniel Sturridge için sözlü teklif var ama devam etmek istiyoruz. Menajerinden geldi teklif, kulüp ismi vermedi. Önemli bir oyuncu, yeteri kadar verim alamadık. Form durumu olarak yerini doldurabilirsek gönderilecekler listesine koyabiliriz.

"UĞURCAN ÇAKIR BENİM GÖZ BEBEĞİM"

Uğurcan Çakır için teklif geldi, hala da geliyor. Evlendirirken bile zor verdim onu. Takımdan ayrılacağı zamanı çok iyi biliyor. Benim göz bebeğim, pırlantam. Gitmesi söz konusu değil. Liverpool'dan Uğurcan için teklif varmış. Demek ki Liverpool'un kalecisi bende duruyor. Premier Lig'in lideri. Neden erkenden göndereyim ki?

"ABDÜLKADİR ÖMÜR MART BAŞINDA DÖNÜYOR"

Abdulkadir Ömür ile konuştum, Mart başında dönüyor. Tedavisinin çok iyi ilerlediğini dile getirdi. Her gün fizyoterapistimiz gitti evine. Yanlış tedavi diyorlar. Sabah akşam böyle bir şey istiyorlar, kulüp karışsın istiyorlar. Çöksün istiyorlar, çökmez! Çok beklersiniz.

"YUSUF YAZICI BİZİM MARKAMIZ"

Yusuf Yazıcı'yı sakatlanınca moral vermek için aradım ama o bana moral verdi. Takımdan sakatlanan olmayınca, ben de çaprazları kopardım diye bir espri yaptı. EURO 2020'ye yetişeceğim diyor. Barça'da, Liverpool'da oynar ama Yusuf bizim oyuncumuz, markamızdır.

ŞAMPİYONLUK YORUMU

Böyle bir mesaj vermem. Söylemim herkesin malumudur. Şampiyonluk için mücadele edilir, biz de bu yarışın içerisinde olacağız. İnsanları da zaten bu rahatsız ediyor. 6 ay sonra göreceğiz, bu takımla gurur duysunlar. Şu kadarını söyleyeyim şampiyonluğun en önemli adaylarından biri biziz.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Ağaoğlu Badou Ndiaye Trabzonspor beIN Haberler

500

Yorumlar (17)

toprak5353:

sadri şener bile senden iyiydi başkan.

4
9
yanıtYanıtla
trabzonguldak:

rizeli kendi şehrine sahip çık rizelilerin ? i başka takım ları tutuyorrrrrrrr

yanıt2
yanıt0
bencan:

Başkan iyi yolda

5
3
yanıtYanıtla
aslan parçası:

inşallah bi pürüz çıkar

3
4
yanıtYanıtla
ervy:

iyi bir ts taraftarı olarak söylüyorum umarım 2. yarı 3-5 maç kötü sonuç alırız da Ünal hocayı apar topar gönderenler ansızın gitmek nasılmış olurmuş görür.

2
5
yanıtYanıtla
trabzonguldak:

sen iyi bir tabzonspor taraftarı değilsin bence trabzon düşmanısın yalandan taraftar sın

yanıt5
yanıt2
taraftar:

belkide trabzon taraftarı bile değildir yada 5 yaşında bi cocuktur.

yanıt5
yanıt0
metin:

bence ikinci lige düşün ancak orda şampiyon olursunuz belkiiii

yanıt1
yanıt1
GALATASARAYLI:

ÇOK İSABETLİ BİR TRANSFER. . HAYIRLI OLSUN

4
2
yanıtYanıtla
HAKAN:

Başkan yanındayız

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title