Haberler

Adil Rami, asker selamını eleştiren Fransızlara ağzının payını verdi!

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Adil Rami, asker selamı verdiği pozu Instagram hesabında profil fotoğrafı yapması, Fransa'da tartışma yaratmıştı. Konuyla ilgili konuşan Rami, "Söz konusu fotoğraf, iki aydan daha uzun bir süre önce çekildi. Yani Fenerbahçe'yle sözleşme imzaladığım zaman. Ağzınızı açmadan önce dikkatli olun." dedi.

Fenerbahçe'nin 34 yaşındaki oyuncusu Adil Rami, Fenerbahçe'ye imza attığı gün asker selamı Ülker Stadı'nda asker selamı vermişti. Rami'nin bu pozu Instagram'da profil fotoğradı yapması, ülkesi Fransa'da gündem olmuştu. Fransızlar, Rami'yi yerden yere vurmuştu. Tecrübeli oyuncu da bu eleştirilere sosyal medya hesabından çok sert bir yanıt verdi. İşte Rami'nin açıklamaları:

"YAPILANLAR BENİ YORUYOR"

"Herkese merhaba. Bugün Fransız medyasında Instagram profil fotoğrafımla ilgili yapılan yorumlar hakkında konuşmak için ufak bir video hazırladım. Size çok açıkça şunu söylemek istiyorum ki beni bırakın, peşimi bırakın. Beni gerçekten yoruyorsunuz. Bu yaptığınız çılgınlık. Söz konusu fotoğraf, iki aydan daha uzun bir süre önce çekildi. Yani Fenerbahçe'yle sözleşme imzaladığım zaman. Ben de bunu bir buçuk ay evvel profil fotoğrafı yaptım. Dolayısıyla artık yayınladığım bu fotoğraf üzerine artık bir şey yapamam. Nokta. Yapılanlar beni gerçekten yoruyor.

"LÜTFEN BENİ BİRAZ UNUTUN"

Her zaman güler yüzlü ve kibar olmaya çalışıyorum. Ancak bu yaptığınız komik değil. Lütfen medya. Ağzınızı açmadan önce dikkatli olun. Bir şeyleri satmak istiyorsanız kaynaklarınızdan emin olun. Tamam mı? Lütfen beni biraz unutun. Bu, çok iyi olur. Haydi, sizi öpüyorum. Görüşürüz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Instagram Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (10)

Black sword:

Ula yan gelip milyon yuro lar almak için Hitler selamı bile verirsiniz, samimiyetsiz yaratıklar(bizde de çok)!

3
13
yanıtYanıtla
Soul edge:

Adamlar milyon euro ları ezer, bir selam verir bizim mallarda sarhoş olur, bu kadar net!!!

yanıt1
yanıt0
kartal:

haberin başlığına bakarsanız sanki bizi anlamış bize destek vermiş sanıyorsunuz ama adam ben resmi çok önceden koydum benim türkiyenin harekatını desteklemem söz konusu değil anlamında birşeyler söylemiş. bir tek bana ne türkiyeden demediği kalmış

14
1
yanıtYanıtla
HAYDO:

asker selamı nezaman yasak oldu biz doğduk doğalı asker selamı veririz tarlada yolda cayırda bayırda. mehmetçiğede destek veririz bizim mehmetimiz. savas barış için törör için yapılıyorsa savastır. /CENGİZ HANIN BİR SÖZU VARDIR SINIRLARINIZDA BİR SORUN VARSA ÇÖZUMU ONU GENİŞLETMEKTİR.

10
0
yanıtYanıtla
Çakabey:

Bu fotonun asker selamıyla uzaktan yakından alakası yok. Askerde böyle selam veren dayak yer arkadaş.haydi görüşürüz der gibi selam vermiş adam

4
5
yanıtYanıtla
ALİ AGA:

Arap askeri selamı gibi Türk askeri selamı değil bu

2
5
yanıtYanıtla
Soul edge:

Zaten Arap asıllı ne bekliyonki

yanıt1
yanıt0
YORUMCU:

ADAM HAKLI

6
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

NEE DİYY

0
0
yanıtYanıtla
gs:

sizce bu fransizmi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title