Haberler

Adebayor O Anları Anlattı: Fatih Terim'i Durdurmaya Çalıştım

Güncelleme:

Medipol Başakşehir'in deplasmanda Galatasaray'a yenilerek şampiyonluğu kaçırdığı maçın ardından Başakşehir'in golcüsü Adebayor sahada yaşanan gerginliği ve mücadeleyi değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olarak şampiyonluk şansını kaybeden Medipol Başakşehir'in Togolu golcüsü Emmanuel Adebayor, attıkları golden sonra çıkan kargaşada sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim'i sakinleştirmeye çalıştığını söyledi.

"TERİM'İ DURDURMAYA ÇALIŞTIM, YEDEK KALECİ BENİ GELİP İTTİ"

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Adebayor, hayatı boyunca fair play'e önem verdiğinin altını çizerek, "Fatih Terim bizim yedek kulübesine geldi, Robinho ile bir tartışma yaşadılar. Fatih Terim'i durdurmaya çalıştım. Hoşunuza gitsin ya da gitmesin o bir futbol adamı ve ona sakinleşmesi gerektiğini söylemeye çalışıyordum. Bunu televizyonda da görürsünüz. Galatasaray'ın yedek kalecisi gelip beni itti. Futbolda her zaman fair play'e uygun davranacağıma söz vermiştim ve kariyerim boyunca fair play içinde kalacağım. Şampiyonluğa çok yakındık. Yalnızca 45 dakika kalmıştı. Galatasaray'ı tebrik ederim. Alanya maçında 3 puan almaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Adebayor O Anları Anlattı: Fatih Terim'i Durdurmaya Çalıştım

"EVE GİDİP UYUYACAĞIM"

Togolu futbolcu, "Gelecek sezon da Medipol Başakşehir'de olacak mısın?" sorusuna ise "Bilmiyorum. Bu gece eve gidip uyuyacağım. Ailemle konuşacağım ve sonra bir karar vereceğim. Her şey mümkün, bu futbol. Başakşehir bana çok şey kattı. Bu kulüpte oynadığım için çok mutluyum. Belki bu son maçımdır, belki değil. Bunu gelecek gösterecek. Günün sonunda herkes benim mutlu bir insan olduğumu bilir." cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Başakşehir Adebayor Haberler

500

Yorumlar (40)

Yoyo:

Başakşehir 1-0 dan 2-0 yapsaydı emin olun bu maç bitmezdi, tatil edilirdi Türkiye de gs kulübü kadar pislik bir kulüp görmedim.

24
15
yanıtYanıtla
turca:

fenerbahçe hakemler sayesinde kümede de kalmıştır

16
23
yanıtYanıtla
KALE CADDE:

GASSARAY HAKEMLER SAYESİNDE ŞAMPİYON YAPILMIŞTIR KONU TARTIŞMAYA KAPALI

yanıt10
yanıt4
Adınızı Yazın:

galatasaray sampıyon olmuştur alın terıyle tebrıklerrrrrr. galatasaray cımbomummmmmmmmm

16
19
yanıtYanıtla
memoli:

Alın teri bu ise şike nasıl olur? Diğer takımlar şişeden şaşal su mu döktü?

yanıt11
yanıt9
İMPARATOR FATİH TERİM:

BAŞAKŞEHİRİN ŞAMPİYON OLUP KATARLILARA SATILMASI OYUNUNU CİMBOM BOZDU

12
20
yanıtYanıtla
yaşasın cumhuriyet:

ee madem öyle Galatasaray şampiyon oldu şimdi kime hangi yabancı şirkete satılacak hani Başakşehir katarlara satılacaktı diyorsunuz, ya o zaman, da galatasaray şampiyon olduğuna göre Katarlılara bayağı bayağı satılacak haaaa kafaya bak zihniyete taam, da aranan kullanışlı GEZİZEKALI zihniyet

yanıt2
yanıt0
Ahmet Kural:

Fatih Terim''in yaptığı yanlış. Ne işin var senin rakip takım yedek kulübesinde. Çok yanlış ve itici bir davranış.

21
11
yanıtYanıtla
GSLİ birisi:

hele ki öndesin zaten ne gerek var suyu bulandırmaya uzak duracaksın böyle tutumlardan.

yanıt3
yanıt3
murat55:

adana çetesi iş başında. nasıl bir karakte var bu ego fatihte. sevimsiz ya.

22
9
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title