Haberler

Milli Takıma, Gökhan Akkan'ın yerine Altay Bayındır çağrıldı!

Güncelleme:

A Milli Takım aday kadrosunda bulunan ancak sakatlığını atlatamayan Gökhan Akkan kadrodan çıkarıldı. Bu oyuncunun yerine Fenerbahçe forması giyen Altay Bayındır kadroya dahil edildi.

İzlanda ve Andorra ile oynayacağı EURO 2020 Eleme maçları için İstanbul'da kampa giren A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosunda değişikliğe gidildi. Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan'a yapılan detaylı tetkik ve muayenelerin ardından, kulüp takımında ayak bileğinden yaşamış olduğu sakatlığın milli takım maçlarına kadar düzelmeyeceği anlaşıldığından, futbolcu aday kadrodan çıkarıldı. Kadroya Gökhan'ın yerine Ümit Milli Takım'ın ve Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Altay Bayındır dahil edildi.

Milli Takıma, Gökhan Akkan'ın yerine Altay Bayındır çağrıldı!

ŞENOL GÜNEŞ AÇIKLAMIŞTI

Şenol Güneş, bugün düzenlenen basın toplantısında "Sinan geldi bugün, diğer 4 arkadaşımız da bugün dahil olacak. Avrupa'dan gelen oyuncularımızla takım tamamlanacak. Kalecimiz Gökhan'ın sakatlığı var ve İrfan Can'ın da aynı şekilde sakatlığı var. Diğer oyuncularımızı değerlendireceğiz. 28 oyuncudan 2 isim çıkacak. Altay bizimle birlikte olacak." demişti.

Milli Takıma, Gökhan Akkan'ın yerine Altay Bayındır çağrıldı!

MÜCADELEYİ ANTHONY TAYLOR YÖNETECEK

Öte yandan A Milli Futbol Takımı'nın, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda İzlanda ile Türk Telekom Stadyumu'nda oynayacağı maçı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Anthony Taylor yönetecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Altay Bayındır İstanbul Haberler

500

Yorumlar (16)

Memleketim:

Senol Günes futboldan anlamayan düzenbazen teki. Defolup gitmediler. Cakma imparator Fatih kebapcinin mekanini basti milli takimdan koguldu. Bu ückagitci Senol bir cakmak kafasina geldi diye 24 saat müsahede altinda kaldi. Birde Besiktas bu sahte Senol''un yüzünden bir yil Türkiye kupasindan men edildi. Bunlara ragmen bu ückagitci düzenbazi milli takimin basina getirdiler. Milli takim posizyonu kulüp takimlarina benzemez. Milli takim her alanda her posizyonda örnek davranisi gerektirmektedir.

10
20
yanıtYanıtla
misafir:

saçmalamakta üstüne yok. dediklerine kendin bile inanmıyorsun.

yanıt7
yanıt2
tokatçı:

Memleketim adını kullanmadan önce iki kere düşün!!

yanıt7
yanıt2
Tekme Atmak Serbest Mi:

Artık İzlanda forveti düşünsün Tekme reis geldi

7
17
yanıtYanıtla
milli:

senin gibi miili hain olduğu sürece serbest

yanıt3
yanıt6
TEKME ATMAK SERBEST Mİ:

düzenbaz milli futbolcularımız olana kadar hiç olmasın daha iyi

yanıt1
yanıt3
Adınızı Yazın:

ufak tefek hatalar yapiyor ama gelecegin kalecisi budur beyler haydi hayirlisi olsun

14
3
yanıtYanıtla
asdas:

maça çıktıkca tecrübe kazanacaktır, max 2-3 seneye türkiye piyasasında en iyi türk kalecilerinden birisi olacak kendisi(şuanda öyle), umarım yurtdışındaki takımlar yerine ülkemizde kalır

yanıt0
yanıt0
Ömer:

ALTAY İÇİN BÜYÜK FIRSAT DEĞERLENDİREBİLİRSE KENDİSİNİ KANITLAR.

13
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Arkadaşlar sakin olalım gökahanın yerine geldi mertin yerine gelmedi gökhanı kaç defa gördükte Altayı görecezki

7
8
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title