Haberler

Alanyaspor 10 kişi kalan Giresunspor'a diş geçiremedi

Güncelleme:

Süper Lig'in 8. haftasında Giresunspor, deplasmanda Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın henüz başında 10 kişi kalan Karadeniz ekibi, mücadelede öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Kötü gidişatı devam eden Alanyaspor ise son 2 haftada galibiyete hasret kaldı.

Süper Lig'de oynadığı son 3 karşılaşmadan galibiyet çıkaramayan Giresunspor, Alanyaspor deplasmanından da beraberlikle ayrıldı.

10 KİŞİ KALAN GİRESUNSPOR ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUYAMADI

Karşılaşmanın başında 10 kişi kalan yeşil-beyazlı ekip, maçın 65. dakikasında Görkem Sağlam'ın penaltıdan kaydettiği golle mücadelede 1-0 öne geçti. 81. dakikada Alanyaspor'un Slovenyalı oyuncusu Balkovec'in ayağından bulduğu gole engel olamayan Karadeniz temsilcisi, deplasmandan 1-1'lik skorla ayrıldı ve puanını 8'e yükseltti.

ALANYASPOR SON 5 MAÇINDA TEK GALİBİYET ALDI

Lig'de oynadığı son 5 karşılaşmadan sadece 1 galibiyet çıkarabilen Alanyaspor, 10 kişi kalan rakibi karşısında da üstünlük kuramadı. Francesco Farioli yönetimindeki Akdeniz temsilcisi, 11 puanla 9. sırada yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Giresunspor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title