Haberler

Sörloth'un satın aldığı villa görenleri büyüledi

Güncelleme:

Trabzonspor'un Norveçli golcü oyuncusu Alexander Sörloth, doğduğu şehir olan Trondhein'de bir villa satın aldı. İki katlı villanın mimarisi dikkat çekti.

Trabzonspor'un yıldız golcüsü Alexander Sörloth, özel izinle gittiği ülkesinde günlerini oldukça yoğun geçirdi. Crystal Palace'tan iki sezonluğuna kiralık olarak kadroya dahil edilen 24 yaşındaki santrfor, attığı gollerle bordo-mavili ekibi sırtlarken, özel hayatında da hareketli günler geçiriyor.

ÖZEL İZİNLE GİDİP GERİ DÖNDÜ

Ailesiyle birkaç günlüğüne vakit geçirme fırsatı bulunan Sörloth, burada katıldığı yayınlarda ülkesinde de ilgiyle izlenen başarılı performansına yönelik açıklamalar yaptı. Ligde şu ana kadar 19 gol kaydeden futbolcunun ailesiyle vakit geçirmek ve basına konuşmak dışında da aktiviteler içerisine girdiği ortaya çıktı.

Sörloth'un satın aldığı villa görenleri büyüledi

KIZ ARKADAŞIYLA BİRLİKTE ALDI

Norveç basını, Alexander Sörloth'un yeni bir ev satın aldığını duyurdu. Buna göre Trabzonspor forveti, doğduğu şehir olan Trondheim'da bir ev satın aldı. Villa tarzında müstakil bir yapı olduğu belirtilen binanın fotoğrafıyla birlikte verilen haberde, Sörloth'un kız arkadaşıyla birlikte burayı satın aldığı belirtildi.

İKİ KATLI YAPIDA DİKKAT ÇEKEN MİMARİ

İki katlı ve kendisine ait bir garajı olduğu görülen villanın dikkat çeken bir mimarisi olduğu göze çarptı. Trondheim doğumlu olan Alexander Sörloth, Rosenborg Kulübü'nden yetişmiş, ardından Bodo Glimt'e transfer olarak sonrasında ilk yurt dışı transferini Hollanda'nın Groningen ekibine gerçekleştirmişti.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Haberler

500

Yorumlar (15)

GS34:

Bayada abarttınız Falcao nun sol bacağı etmez

2
23
yanıtYanıtla
Hk:

Yuhh

yanıt3
yanıt0
Aga61:

Tüm Türkiye nin başı sağ olsun

20
2
yanıtYanıtla
vangölü:

yakışır gardaşıma

15
4
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Ula adam gavur. Nasil gardassın

yanıt7
yanıt13
İNGİLİŞ TÜRK:

Yaşlı kurt hepimiz kardeşiz. Ama senin gibiler anlamaz. Senin gibiler yüzünden dünya bu kadar kötü bir yer zaten. Kendinizden olmayan herkesi düşman olarak görüyorsunuz.

yanıt13
yanıt5
NECATİ N.................:

yaşlı kurt sen gavur memletinde yaşıyon ona ne demeli

yanıt0
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Yahu bırakın şu bunağı ciddiye almayın

yanıt0
yanıt4
ha:

skorlord kuzeydeki kral ivan drago sörlord kuzeyin kralı bizim takıma gel her şehirden denize 0 villa alırız

17
1
yanıtYanıtla
Farolu 61:

Kuzeyin kralı çalışıp alıyor zenginin malı züğürtün ağzını yorar helal sana kral yakışır .

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title