Haberler

Sörloth'un kız arkadaşı Lena Selnes: Sörloth Türkiye'de çok mutlu

Güncelleme:

Trabzonspor'un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth'un kız arkadaşı Lena Selnes, "Tüm kariyerinde onun yanındaydım, Trabzon'da çok mutlu. Hedefine odaklanmış durumda ve daha iyi olmak için çalışıyor." dedi.

Trabzonspor'da harika bir form yakalyan Alexander Sörloth'un kız arkadaşı Lena Selnes, ülkesine özel bir röportaj verdi ve Norveçli oyuncunun gelişimine değindi. İşte Selnes'in açıklamaları:

"Alex her zaman hedefine çok odaklanmıştır ve iyi olup olmadığına bakmaksızın, daha iyi hale getirmek için her zaman büyük hedefleri olmuştur. En son oynadığı Faroe Adaları maçında 2 gol attı ve maçtan sonra konuştuğumuzda bana 'Üç gol atmalıydım, babam da onlara karşı iki gol attı' dedi. Bu da onun bu oyuna olan yaklaşımını oldukça iyi açıklıyor.

Sörloth'un kız arkadaşı Lena Selnes: Sörloth Türkiye'de çok mutlu

"BAŞARILI OLDUĞUNDA EKSTRA MUTLU OLUYORUM"

Her zaman çok çalışır. Pozitiftir, pozitif olmaya uğraşır. Ayrıca zorlukları da motivasyon haline getirir. Başarılı olduğunda ve işler iyi gittiğinde ekstra mutlu oluyorum. Onunla 2015'ten beri beraberiz, bütün kariyeri boyunca yanındaydım. Danimarka, İngiltere, Belçika ve şimdi de Turkiye'de. Maçtan ya da idmandan geldiğinde onun nasıl olduğunu anlayabiliyorum genelde. Şu anda sinirli değil ve oldukça mutlu.

Sörloth'un kız arkadaşı Lena Selnes: Sörloth Türkiye'de çok mutlu

"ŞU ANDA EVDE ÇOK FAZLA FUTBOL KONUŞUYORUZ"

Futbolda kendi deneyimleri olan ve her zaman iyi bir ruh hali içinde olan, maçlardan sonra arayabilecek bir baban olması harika. Sanırım Göran'ı tanıyan birçok insan onun ne kadar pozitif bir insan olduğunu ve erkek arkadaşımın gelişimiyle nasıl yakından ilgilendiğini bilir. Alex'in gelişiminde payı olması muhtemel. Şu anda evde çok fazla futbol konuşuyoruz"

Sörloth'un kız arkadaşı Lena Selnes: Sörloth Türkiye'de çok mutlu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Faroe Adaları Trabzonspor Haberler

500

Yorumlar (11)

hamsilos:

ikinci fotodaki en sağ koltuğun yanındaki kafa

14
1
yanıtYanıtla
Yengem:

Ohh harika böyle yengeye can kurban

0
3
yanıtYanıtla
Üffff migdem kalkdi:

Hep sapiklik, migdem kalkdi ya. . . insan dedigin hayvandan farkli olmali cünkü bize Allah özel zeka verdi. . . hep düz düsünüyoruz asla derinlere inmeyiz asla ve asla zeka ile sevgi bulusmaz cünkü biz cinsel ic güdümüzle hareket ederiz. . . ekstra biz diyorum evet ekstra cünkü cogunlugu böyle olunca herkesin degismesini temmeni ediyorum. . . bi bayanin mini giymesi gel beni taciz et anlamina gelmiyor, bir yegen yegendir ona sarkintilikda bulun icin yaratmadi Allah onu, her yerde hep pislik akiyor!!!!

yanıt3
yanıt1
VEDAT:

milletin karısına kızına eşine sevdiğine bakmayı bırak -yabancı da olsa- beynini geliştir içgüdülerinle yaşama ki beynin ve vicadnın seni yönetsin kitap oku müzik dinle tiyatro izle insanlara iyilik yap kalbini temizle kendine ihanet etme güzel insan ol iyi insan ol

yanıt6
yanıt7
Hacı ama amca değil:

En kısa zamanda Fenerbahçe ye transfer ediyoruz

3
0
yanıtYanıtla
Meditasyon:

Ben bugün ne yapdim? Kendime ne yapdim? Icimden gelerek mi yapdim? Cevremi, insanlari , hayvanlari ve dogayi bilincli seyredip algiladimmi? Ben bugün kalbimden geleni yaptimmi? Düsüncemi kontrol altinda tuttummu veya kendi düsüncelerimi sorguladimmi? Hadi, sende basla yasamaya, cünkü yasamak gibi güzel bisey yokdur! Her ne derdin varsa, bu dünyanin sonu degildir, hadi arkana yaslan, derin nefes al, ver. her dert gecicidir. sen simdiye odaklan korkularina saril ve gör bak korkularin eriyecek!

0
1
yanıtYanıtla
Mesut:

Dostum acilen psikologa git bence. Kendine yapacagin en guzel iyilik bu. Bunu mutluka yap.

yanıt4
yanıt2
OSMAN:

bir iyilik yap. insanlara hayvanlara. bir yetimi sevindir. gariban birini doyur. fakirlere yemek ver. kimsesizler yuırduna git. onlalar bir gün geçir. engelli br kardeşimize yardım et yüreğine dokun kardeşlik yap ama acımadan kalbini kırmadan al sana en güzel meditasyon. kaibine bir daha bu sorular gelmez çünkü en doğru şekilde yaşadın ve artık mutlusun

yanıt1
yanıt3
osman 2:

demek iyilik yapmak istemeyen insan daha çok. ee herkes iyi insan değil tabi. bencil olmak varken

yanıt0
yanıt0
Ali:

Bence en güzeli novakın sevgilisi Katerina

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title