Haberler
Güncelleme:

Vicdansızlar! Yaşlı kadına işkence edip bileziklerini gasp ettiler

Antalya'da, 3 kişi tarafından yalnız yaşadığı evinde darp edildikten sonra altınları gasp edilen yaşlı kadın, yaşadığı korku dolu anları anlattı. Vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluşan kadın, "Kolumu bacağıma bağlayıp önce gözlerimi sonra da ağzımı bantladırlar. Bağırmaktan ağzımdaki dişler çıkmıştı" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

HAVA:

bu yaşta koluna takıp saga sola hava atana kadar çoluna cocuğuna vere iş güç sahibi olmasını saglıyaydı, hiç üzülmedim, şimdiki ihtiyarlar mezara götürecek malı.

0
1
yanıtYanıtla
x:

Teyzem. . . . yazık sana ancak bu zamanda bu yaşta kolunda 10 bileziği gösterirsen alırlar. . . şanslısın kolunu kesip seni öldürmemişler. . . Geçmiş olsun.

1
0
yanıtYanıtla
HAYAA:

Gençler geçmiş olsun. Hem bu dünyada hemde öbür dünyada rezil oldunuz. Yaşlı teyzenin yaşadığı korkuyu anneleriniz yaşasa ne hissedersiniz. Biraz empati yapın

0
0
yanıtYanıtla
AH BE TEYZECİM..:

Ahbe Teyzeciğim. . 10 Adet bilezikle göstere göstere dolaşıp, yapayalnız evde yaşarsan bunları yaşamak kaçınılmaz. Var olanı keşke göstermeseydin. Aslında en doğrusu, yalnız yaşayan birisi, altınıevinde bile tutmamalı, direkt banka kasasına koymalı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title