Haberler
Güncelleme:

Son Dakika: Türkiye'de 24 Ocak günü koronavirüs nedeniyle 140 kişi vefat etti, 5 bin 277 yeni vaka tespit edildi

Son dakika: Ülkemizdeki koronavirüs vaka ve vefat sayıları düne göre düştü. 24 Ocak tarihinde açıklanan 24 saatlik verilere göre; 684'ü semptomatik olmak üzere 5 bin 277 yeni vaka tespit edildi. Böylece toplam vaka sayısı 2 milyon 429 bin 605'e yükseldi. Vefat sayısı 140 artarak 25 bin 73'e çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

BOŞ MUHABBETLER:

122 BİN ''CORONALI HASTAMIZ'' VAR. MAALESEF ÖLÜMÜ BEKLEYEN''AĞIR HASTA SAYISI 1905. AŞI İŞİ HALLOLMADAN SIKIYORSA HER YERİ AÇIN BİR GÖRELİM. ÇOK DEĞİL MAYISTA YİNE EVLERE TIKARLAR BİZİ. ÇÜNKÜ ''SÜRÜ'' HALİNDE GEZMEKTEN BİR TÜRLÜ VAZGEÇEMEDİK:

0
1
yanıtYanıtla
Gözlem:

Evet tam da dediğin gibi. . Seninki ''BOŞ MUHABBET. !'' Önce Matematik ve hesap yapmasını öğren. ! Türkiye''nin 81 ilinde 684 günlük hasta varsa bir ilinde kaç tane vardır. ? 8, 44 çıkıyor. Haydi diyelim 10 kişi. Bir şehirde her gün 10 kişi hasta oluyor diye, milyonlarca insanın işini gücünü, okulunu, mesaisini senin bozmaya ne hakkın olur. ? Her gün trafik kazalarında kaç kişi ölüyor haberin var mı. ? Kaç tane cinayet işleniyor. ? Kaç kişi canına kıyıyor haberin var mı. ? Bırak bu boş muhabbetleri.

yanıt0
yanıt0
Gözümüzün içine baka baka dünya nüfusunun yarısı:

Gözümüzün içine baka baka filmlerde bağıra bağıra kafımıza empoze ettikleri dünya nüfusunun yarısını azaltma projesi ne güzelde ilerliyor ve hiçbir ülke daha bu hareketi kimin yaptığını bulamadı. Bu virüs gerçekten labarotuvar ortamında çinde geliştirildiyse buna müsaade eden herkesi her kurumu her devletin meşruluğunu yok etmemiz gerekir.

1
0
yanıtYanıtla
HAİNLİK BİTMEZ:

122 bin coronalı, maalesef ölümünü bekleyen ağır hasta sayısı 1905. . Sayı düşmesine düşüyor da nereden çıktı''mekanları açılsın, açız''muhabbeti. Sanırım basının bir kısmı ile muhalefet çok tehlikeli bir oyuna soyunmuş durumda. Vatandaşın en hassas olduğu yerden hükumete çatma durumları var. Birileri ''vatandaşı, vatandaşa kırdırma''tezgahının peşinde. Ne diyelim?Yazıklar olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title