Haberler

Trabzonspor, Göztepe'yi 3-1 Mağlup Etti

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 23. haftasında Trabzonspor, Göztepe'yi 3-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Ligin 23. haftasında Trabzonspor, Göztepe ile İzmir Bornova Stadında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi bordo-mavili ekip 3-1 kazandı. Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri Hugo Rodallega, Abdülkadir Parmak ve Kadu (kk) kaydetti. Göztepe'nin tek golü Deniz Kadah'tan geldi.

Son Dakika! Trabzonspor Göztepe'yi 3-1 Mağlup Etti

36 puana yükselen Trabzonspor, önümüzdeki hafta Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. 25 puanda kalan Göztepe ise 24. haftada Konyaspor'a konuk olacak.

Son Dakika! Trabzonspor Göztepe'yi 3-1 Mağlup Etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

Ersun Efendi izledinmi?:

Ben elliüç yaşında yaklaşık kırkbeş yıldır''da fanatik fenerbahçe taraftarıyım ama bugün bir kez daha görüldüki başarı, azim kararlılık ve inancı içinde taşıyanların ve buna yürekten inananların sahip olduğu yüce bir değerdir ve eşsiz bir zaferdir bu bağlamda Trabzon sporu yürekten kutluyorum helal olsun, belki kulübede milyar dolarlık bir kaç oyuncuları yok ama yürekleri var işte Anadolu insanının neler yapabileceğini sahadaki onbir kahraman bir kez daha gösterdi TEBRİKLER TRABZON SPOR. . . . .

8
2
yanıtYanıtla
:

HAMSİSPOR ŞAMPUAN

1
3
yanıtYanıtla
TS:

Hamsi spor diyerek güya dalga geçtiğini sanan maval zorundan öl!

yanıt3
yanıt1
CAPS:

Galatasaray''dan ağır darbe yiyince ancak toparlanan Trabzon

0
3
yanıtYanıtla
TS:

Benfica nın acısını unutamayıp saçmalayan alakası olmadığı maça yorum yapan cips! Ayrıca sen de çok iyi biliyorsunki asıl ağırlığı siz tadacaktınız ama bizim şanssızlığımız maçın hakemi romanyalı değildi!!!

yanıt1
yanıt0
Laz kızı:

Tebrikler TRABZONSPORUM

2
0
yanıtYanıtla
KILCIKLIHAMSI:

LAZ KIZI TIPIM DEGILSIN

yanıt0
yanıt1
Kadıköy:

Göztepenin çocuğu halile ne oldux haksız penaltı atmış göztepe küfeye inşallah göztepe

1
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Sanırım siz başka şeyler söyleyeceksiniz o sizin düşünceniz ve o düşüncenizde yanlızca sizi bağlar şunuda bilmenizi isterim ne diyeceğinizi iyi biliyorum yanlış şeyler düşünüyorsunuz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title