Haberler
Güncelleme:

Son Dakika: 4 lise türünde daha yüz yüze eğitim başlıyor

Son dakika: Milli Eğitim Bakanlığı, 1 Mart'tan itibaren mesleki ve teknik Anadolu liseleri, çok programlı Anadolu liseleri, güzel sanatlar liseleri ve spor liseleri derslerine ait uygulama kazanımlarının yüz yüze eğitimlerine tüm sınıf seviyelerinde başlanmasına karar verdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

galip:

Anlaşıldı çok kısa süre içinde yine ölü sayısı ikiyüzün üzerine çıkıcak.

47
9
yanıtYanıtla
Korona Gerçeği:

Bütün okullar açılsın küreselcilerin oyununa da son verilsin. Testler virüs tespit edemez, sadece antikor ve eksozom tespit eder, insan vücudu zaten her hastalıkta bunları üretir. Tomografi de çıkan zatürre görüntüleridir. Bütün gün maske takan hatta çift maske takan insanlar kendilerine bundan daha fazla zarar veremezler. Bütün gün karbondiokside maruz kalıyorlar. Psikolojisi stresi ayrı . . .

12
30
yanıtYanıtla
Covid:

İşsizlik ve egitimsizligin covitten tehlikeli olduğunu ne zaman anlayacaksiniz. Grip salgını işte her sene olan bir şey. Çıkarınız neee

10
16
yanıtYanıtla
TFN:

Rakamlar ortada ? İllere göre karar alınabilir denilirken, türkiyedeki tüm okulların yüz yüze eğitime geçmesi nasıl bir mantık ?

14
7
yanıtYanıtla
AA:

TFN NE MANTIGI KARDESIM ADAM RESMEN DENEY ARIYOR. BILIM KURULU RISKLI DIYOR BEYEFENDI HER SEYE HAZIRIZ DIYOR. KIMSE EVLADINI SOKAK DA BULMADI. KISITLAMA OLDUGU HALDE BILE VAKALAR GERCEK OLMAMAKLA BERABER YUKSEK.

yanıt1
yanıt0
Sacma:

Ne güzel üniversiteleri açmayın her yeri açın

6
13
yanıtYanıtla
dentist:

Yurt sahibiysen destek iste ama milletin canini tehlikeye atma burdan...

yanıt8
yanıt4
BİLİMSİZ İLİM:

Aşılama programı bitmeden okulları açmak ne kadar doğru? Çok yüksek zeka gerektirmeyen ve düşünebilen bir ortalama vatandaş için bile akıl edilebilir bir durum bu. Okulları aç daha hızlı yayılsın KORONA. Akşam eve gelince o çocuk evdekilere bulaştırmayacak mı?

8
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title