Haberler
Güncelleme:

Son Dakika: Milli Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın "Uçağımız düşürüldü" iddiasını yalanladı

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın "Uçağımız düşürüldü" iddiasına yanıt verdi. MSB'den yapılan açıklamada, "Ermenistan'ın kara propagandasından başka bir şey değil. Nitekim bu iddialar kendi destekçileri hariç kimse tarafından ciddiye alınmamıştır" denildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

DIŞ BASIN ÇOK CİDDİYE ALMIŞA BENZİYOR. TÜRK SAVAŞ UÇAKLARININ AZERBAYCANDA OLDUĞU YAZILIYOR SURİYEDE DESTEKLEDİĞİMİZ ÇAPULCULARIN AZERBAYCANA GÖNDERİLDİĞİ YAZIYOR ÇOK YANLIŞ ŞEYLER BUNLAR TARAFSIZ KALMALIYIZ İKİ TARAFADA SİLAHLARI BIRAKIP SORUNLARI KONUŞARAK ÇÖZMELERİ KONUSUNDA ÇAĞRI YAPMALIYIZ.

8
51
yanıtYanıtla
TMM:

:)))

yanıt2
yanıt0
abidin:

sapına kadar taraflıyım, silah bırakmak yok, avrupadaki türk düşmanı ülkeler ve amerika uyanmadan derhal ermenistan bitirilmeli.

yanıt0
yanıt1
SEN BENiM KADAR GÖZYASI DÖKMEDiN BiLE:

ABİDİN, ''. . . . avrupadaki türk düşmanı ülkeler ve amerika uyanmadan. . . . '' mi diyorsun? Önce senin uyanman lazim, zira o yazdiklarin hic uyumuyorlar, uyumadiklari gibi Türkiye''yi nasil bitiririz diye düsünüyorlar, bazilari da Allah icin haklarini vermek lazim, bunun icin cok caba gösteriyorlar. . . Anladin sen onu.

yanıt0
yanıt1
Hasan Akdemir (Kafa Tohtoru ):

Ermenistan öyle bir şokta ki yanıp kararmış bir asker cesedi görseler Nijerya bize karşı savaşıyor diye vidyosunu yayınlayacaklar.

28
5
yanıtYanıtla
KARA iBiK:

Milli Savunma Bakanligi''nin yerine ben olsam cevap olarak Trabzon Emniyet müdürünün hilal biyik videosunu gönderirdim; ortami yumusatmak icin ideal bir belgesel.

13
2
yanıtYanıtla
KARA iBiK:

Yorumuma ''layk'' verenlerin ''HiCiV'' ya da ''ÜSTÜ ÖRTÜLÜ ELESTiRi'' anlayislari oldugunu pek sanmiyorum, anlayanlar zaten ''dislayk'' vermisler bile. . . Her iki kesime de tesekkürlerimi bir borc bilirim.

yanıt0
yanıt0
aga:

kisa ve øz ucak fuze neron var ise parasi verdi yada kiraliyor ezeri dersin ne isterse yapar dersin olay bu kadar basit

2
1
yanıtYanıtla
KARA iBiK:

Neron''u nereden cikardin la, biz Roma''yi yakmak istemiyoruz ki. . . Hmmmm, en azindan bugünlerde istemiyoruz; daha cok yanan Lirayi söndürmeye calisiyoruz, sen de yangina kürekle gidiyorsun, Danimarkali.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title