Haberler
Güncelleme:

"Günaydın aşkım" mesajı sonrası öldürülen Hülya Güllüce'nin cenazesini kadınlar omuzladı

Dini nikahlı eşi tarafından cep telefonuna gelen "Günaydın aşkım" mesajı sonrası öldürülen spor salonu müdürü Hülya Güllüce'nin cenazesini bir grup kadın omuzlayarak musalla taşına götürdü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

serhat:

ya bi soralım bakalım neden 60 yaşındaki bir adamla birlikte yaşıyorsun. . . . . . . . . . . . . . hem adamın parasını ye. . . . . . . sonra adamı aldat. . . . . . . . . . . . . . . . nasıl bir zihniyet bu. . . . . . . . . .

5
1
yanıtYanıtla
Ayşe:

Bilmeden ölene iftira atma. Olay o manyağın kafasındaki hayal sadece. Nasıl bir insansınız. Okuduğunuzda hemen inanıp yaftalıyorsunuz..

yanıt0
yanıt0
Yahya:

Fransa başkanı makron ile karısının yaş farkına baksana.

yanıt0
yanıt0
ENİS:

En büyük ahlaksızlık tanımadığı, bilmediği, kulaktan dolma bilgilere dayanılarak başkaları hakkında insanın beyninde oluşan kötü düşüncelerdir. Bİr insan, üstelik cinayete kurban gitmiş, ölmüş, vefat etmiş. Ya bildiğini veya gördüğünü yaz, yoksa değil konuşup yazmak, çeneni kapa, eline hakim ol, SUS. ''DİLSİZ ŞEYTAN''. NE BİLİYORSUN Kİ UTANMADAN YAZIYORSUN?

1
0
yanıtYanıtla
Recep:

Bilmiyoruz gardas ezbere konuşma dangalaklik adamda genç kadın hiçbir konuda anlayamazsın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title