Haberler

Dünya Kupası'nda şampiyon İspanya!

Güncelleme:

FIBA Dünya Kupası finalinde Arjantin'i 95-75'lik skorla yenen İspanya, tarihinde ikinci kez şampiyonluğa ulaştı.

Çin'in ev sahipliğinde organize edilen FIBA Dünya Kupası'nda şampiyon belli oldu. Pekin'de bulunan Wukesong Sport Arena'da oynanan final mücadelesinde Arjantin ile İspanya karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan İspanya ilk periyodu 23-14 önde tamamladı. Devreye de 12 sayı farkla 43-31 önde giren Boğalar, karşılaşmanın geri kalanında da rakibinin geri dönmesine izin vermedi ve parkeden 95-75'lik skorla galip ayrıldı.

Dünya Kupası'nda şampiyon İspanya!

RUBİO 20 SAYI 7 RİBAUND İLE OYNADI

İspanya'da Ricky Rubio 20 sayı, 7 ribaund, Sergio Llull 15 sayı, 2 asist, Marc Gasol 14 sayı, 7 ribaund, 7 asist ve Rudy Fernandes 11 sayı, 10 ribaund ile mücadele ederek galibiyeti getiren isimler oldu. Arjantin'de ise Gabriel Deck 24 sayı, 1 ribaund ve Nicolas Laprovittola 17 sayı, 1 ribaund ile takımına katkıda bulundu.

Dünya Kupası'nda şampiyon İspanya!

2006'DA DA ŞAMPİYON OLMUŞLARDI

İspanya, 2006 yılında Japonya'da düzenlenen Dünya Kupası'nın ardından ikinci kez şampiyon olma başarısını gösterdi. İspanyollar o dönem finalde Yunanistan'ı 70-47'lik skorla geçmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arjantin İspanya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

ziyaa:

Helal olsun İspanya''ya ezmiş geçmişler Arjantin''i, imrenerek izliyorum.

5
1
yanıtYanıtla
gercekci:

Adamlar hak etti ve hakkinla kazandilar bizede tebrik etmek düser BRAVO ISPANYA.

4
0
yanıtYanıtla
YAPTIĞINI YAŞARSIN ALLAH''''IN KANUNU:

gerçekten isteyen iyi olan kondisyon konsantre iyi olan kazandı. . , , bizlerde her turnuvada abuk subuk şekilde elenen ilk sekize dahi giremeyen Milli Basketbol Takımımıza Canınız sağ olsun diyoruz ALLAH ALLAH ya bu kaçıncı kaybediş eleniş hep canın sağ olsun hep canın sağ olsun artık yeter basketbolcularımız demiyor mu o kadar Avrupa ve Dünya şampiyonlukların, da bir tane tek 1 tane şampiyonluğumuz yok kendimize gelelim Adam gibi oynayalım halkımıza istediği Şampiyonluğu yaşatalım diyen yok hayrett

3
0
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli06:

Bu Arjantin O Fransayı nasıl eledi hayret. Fransa da Amerikayı yen Arjantine yenil.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title