Haberler

Son dakika: Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibi Kopenhag oldu

Güncelleme:

Son dakika: Avrupa futbolunun kulüpler bazında iki numaralı organizasyonu UEFA Avrupa Ligi'nde Medipol Başakşehir'in son 16 turundaki rakibi belli oldu. Medipol Başakşehir, Danimarka temsilcisi Kopenhag ile eşleşti.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. Kura çekiminde Portekiz temsilcisi Sporting CP'yi eleyen Türkiye'den Medipol Başakşehir yer aldı. Başakşehir son 16 turunda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile eşleşti.

İLK MAÇTA 12 MART'TA

Son 16 turu ilk karşılaşmaları 12 Mart'ta, rövanşları ise 19 Mart'ta oynanacak. Çeyrek finallerin 9 ve 16 Nisan, yarı finallerin 30 Nisan ve 7 Mayıs'ta gerçekleştirileceği Avrupa Ligi'nin final maçı ise 27 Mayıs'ta Polonya'nın Gdansk şehrinde yapılacak.

UEFA AVRUPA LİGİ'NDEKİ DİĞER EŞLEŞMELER ŞÖYLE;

Başakşehir - Kopenhag

Olympiakos - Wolverhampton

Glasgow Rangers - Bayer Leverkusen

Wolfsburg - Shakhtar Donetsk

Inter - Getafe

Sevilla - Roma

Salzburg veya E. Frankfurt - Basel

LASK - Manchester United

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Kopenhag Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

çarsı61:

bugünün tebessum ettiren tek-haberi

30
1
yanıtYanıtla
emre demirbilek:

Helal olsun size, Okan''ın Aslanları. .

27
1
yanıtYanıtla
trabzonguldak:

inşallah çeyrek finale çıkar şimdiden başarılar dilerim

23
2
yanıtYanıtla
ahmet:

hükümetin büyük başarısı tüm dertlerimizi çüzdü

5
16
yanıtYanıtla
messu:

yeneriz

19
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Güzel kura çeyrek finale çıkarsa şaşırmam

17
0
yanıtYanıtla
okan goruk:

başakşehir çeyrek finalde ! tebrikler çocuklar !

13
2
yanıtYanıtla
Pike:

Çok iyi kura bence çeyrek final görür

12
2
yanıtYanıtla
....:

Derin başakşehir işbaşında. . Üliminatii. . Şaka şaka güzel kura. . Çeyrek final şimdiden hayırlı olsun. .

7
0
yanıtYanıtla
dino:

cok rahat gecer

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title