Haberler

Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı nereli, kaç yaşında?

İş insanı Cemil kazancı nereli? Kazancı Grup Holding ve Aksa Enerji Yönetim Kurulu Başkanlıklarını üstlenen Kazancı, kariyerine de aile şirketlerinde çalışarak başladı. Peki, Cemil Kazancı kimdir, kaç yaşında? Cemil Kazancı hayatı...

Cemil Kazancı serveti ne kadar araştırılıyor. İlk olarak jeneratör üretimi satışı alanında yöneticilik pozisyonunda bulunan Kazancı, Aksa Enerji'nin kuruluşunda da yer aldı. Cemil Kazancı hakkında detaylı bilgi haberimizde.

CEMİL KAZANCI KİMDİR?

İş adamı Kazancı, 1961 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İş hayatına aile grup şirketinde başladı. İlk olarak jeneratör üretim ve satış alanında yöneticilik görevlerinde bulunan Kazancı, ardından Grup'un enerji alanındaki faaliyetlerini büyütmek ve elektrik enerjisi üretmek maksadıyla 1997 yılında faaliyete geçen Aksa Enerji'nin kuruluşunda aktif rol almıştır.

AKSA ENERJİ CEO'SU OLARAK GÖREV YAPIYOR

Kazancı Holding ve Aksa Enerji Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinin yanı sıra Cemil Kazancı, Kazancı Holding ve Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği de yürütüyor. Temmuz 2019 tarihinden itibaren Aksa Enerji CEO'su olarak görev yapmaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Cemil Kazancı Aksa Enerji Gündem Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

hasan:

allahraolsun keselerinebereket

14
0
yanıtYanıtla
Metin:

Allah''ım günlüne göre versin inşallah birini bin etsin

yanıt5
yanıt0
Adınızı Yazın:

yüce allah birinizi bin etsin

13
0
yanıtYanıtla
mahcup:

ALLAH Cemil KAZANCI Abi miz den razı olsun yaptığı yardımı mizanına koysun

10
0
yanıtYanıtla
Elazıg:

Allah razı olsun böyle hayır severlerden biz bir bütünüz biz Türkiye yiz Avrupa’da yasıyoz ancak inanın ki imkanımız sınırlı böyle hayır severler bizleri gururlandırıyor Ne Mutlu Türküm diyene Allah devletimize zeval vermesin Devlet büyüklerimiz ilk andan itibaren orda cok teşekkür Devlet büyüklerim

4
0
yanıtYanıtla
Seyyah:

Ne mutlu MÜSLÜMANIM diyene

yanıt0
yanıt0
Ali göksu:

Helal olsun vallahi,diyecek söz bulamadım.Bu milletin birliğini beraberliğini bu yüzden istemiyorlar Allah hepinizden razı olsun. Saygılarımı sunuyorum.

3
0
yanıtYanıtla
ÖMER KIL:

ALLAH RAZIOLSUN.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title