Haberler

Sivasspor kalecisi Samassa, ambulansla sahayı terk etti

Güncelleme:

Sivasspor-Beşiktaş maçının 45+3. dakikasında korku dolu anlar yaşandı. Sivasspor kalecisi Samassa ve Beşiktaşlı futbolcu Tyler Boyd ceza sahası içinde çarpıştı. Sivasspor kalecisi Samassa sağlık görevlilerine başının döndüğünü işaret etti ve saha kenarına geldiğinde yere düştü. Oyuncu sahayı ambulansla terk etti.

Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş'ı konuk eden Demir Grup Sivasspor'da rakip oyuncu Tyler Boyd ile çarpışıp baygınlık geçiren kaleci Mamadou Samassa, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Sivasspor'un 1-0 üstünlüğüyle devam eden mücadelenin ilk yarısının uzatma dakikalarında, ceza alanına gönderilen topa hareketlenen Boyd ile Malili file bekçisi Mamadou Samassa sert şekilde çarpıştı.

Sivasspor kalecisi Samassa, ambulansla sahayı terk etti

AMBULANSLA SAHAYI TERK ETTİ

Çarpışmanın etkisiyle uzun süre yerde kalan iki futbolcuya sağlık görevlileri müdahalede bulundu.

Yaklaşık 5 dakika sonra iki futbolcu da ayağa kalktı ancak sağlık ekiplerine oyuna devam edemeyeceğini söyleyen ve göz yaşlarına hakim olamayan Samassa, yerini kaleci Muammer Zulfikar Yıldırım'a bırakacakken başının döndüğünü işaret etmesinin ardından taç çizgisi civarında bir anda yere yığıldı.

Yaşanan durum üzerine futbolcular ve sağlık ekipleri koşarak bu bölgeye gitti. Baygınlık geçirdiği anlaşılan Samassa, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Medicana Sivas Hastanesine kaldırıldı.

Samassa'nın beyin tomografisi çekilmesi için hastaneye götürüldüğü ve geçici süreli hafıza kaybı yaşadığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Spor

Sivasspor Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (11)

Nirvana:

Kaleci kendini feda etti . Ceza sahası içinde golü atacak oyuncunun üstüne atlamak ve topa temas edememek penaltıya sebep olur . Hakem kaleci sakatlandığı için mi bilmem , Beşiktaş düşmanı olduğu için mi , yoksa sarı renkli ahlaksız takımlara hizmet için mi onu da bilmem penaltıyı vermedi . Boyd kaleciye hiç bakmıyordu . Tamamen topla oynamaya çalışan , hiç kusuru olmayan oyuncu sarı kart gördü . Beşiktaşın bir de 2. devre net penaltısı verilmedi . Layiç indirildi .

2
2
yanıtYanıtla
Memleketim:

Gecmis olsun.

3
0
yanıtYanıtla
TARAFSIZ:

Geçmiş olsun talihsizlik kötü çarpıştılar Allah şifa versin.

2
0
yanıtYanıtla
SİYAH KURT:

Allah şifalar versin çok üzüldüm :( Sivas sporu canı gönülden tebrik ediyorum bir bjk li olarak çok iyi oynadılar artık büyük yok Rıza hocam iyi hazırlamış tebrıkler bizim takımın resmen pili bitik gibiydi Sivas çok daha diri ve fit durumdaydı umarım sezon boyu devam ederler bu güzel futbola

1
0
yanıtYanıtla
8TAŞ KÜMEYE:

Allah acil şifalar versin, güzel muzlar versin iyileştirsin seni şipşak.

0
1
yanıtYanıtla
uaslan:

Ulan dün hakeme haykıran rengarenkler bugün Beşiktaşa göz yumulmalarıda görürmü acaba ??????????? ama yok siz birlik olur Galatasaray a karşı bildiri yayınlarsınız anca !

0
1
yanıtYanıtla
Nirvana:

denizli maçında Gs ye verilen penaltı gibi bir penaltının Beşiktaşa verildiğini son 55 yılda görmedim . Son 2 senedir Gs ye uydurma 20 tane penaltı verildi . Beşiktaşın dün iki pemaltısı verilmedi ama Beşiktaş bu kadar kötü olduğu bir maçdan sonra konuşmaz . Oysa Gs ne kötü oynadığı maçları kazandı hakemler sayesinde . . . Bunları görmeyen futbol konuşmasın .

yanıt3
yanıt0
ŞIPIDIK:

Top koşturuyordum zamanında, sonra yoruldum, muzlu puding yiyorum artık evde, öyle işte söyliyim dedim.

0
1
yanıtYanıtla
the boy:

Allah acil şifa versin. . .

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

beter olun pislikler cirpindikca batarsiniz insahllah

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title