Haberler

Sivasspor'dan Douglas İçin Transfer Açıklaması

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, "Şimdi önümüzde Galatasaray maçı var, kötü gidişimizi telafi etmek istiyoruz. İnşallah Galatasaray maçından 3 puanla ayrılıp galibiyeti seyircimize hediye ederiz." dedi.

Keleş, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmandan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sezonun ilk yarısında iyi olduklarını ancak ikinci devrede sakatlıklar ve talihsizlikler yaşadıklarını söyledi.

Yaşanan olumsuzluklar nedeniyle ligi hedefledikleri yerde bitiremediklerini belirten Keleş, "İstediğimiz yerde bitiremedik ama ligde devam ediyoruz. Şimdi önümüzde Galatasaray maçı var, kötü gidişimizi telafi etmek istiyoruz. İnşallah Galatasaray maçından 3 puanla ayrılıp galibiyeti seyircimize hediye ederiz." diye konuştu.

Galatasaray maçını kazanarak puan cetvelinde 2-3 basamak yukarı çıkmayı arzuladıklarını vurgulayan Keleş, "Pek hedeflediğimiz yer değildi ama sonuçta iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçirip Galatasaray maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Biz bu sene büyük maçlarda iyi sonuçlar çıkardık. Talihsiz skorlar da aldık ama büyük maçları içeride de iyi oynadık. Bakalım, 3 puanı çok istiyoruz. Bunu da seyircimize hediye etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

DOUGLAS'A YAPILAN TRANSFER TEKLİFLERİ

Keleş, Brezilyalı savunma oyuncusu Douglas ile ilgili transfer tekliflerinin sorulması üzerine ise şunları kaydetti:

"Douglas'ın bizimle son maçı var. Douglas'ın yanı sıra 11 oyuncumuzun sözleşmesi bitiyor. Onlar neyse, Douglas da bizim için o. Tabii biz Douglas'la çalışmak istiyoruz ama teklifler var, değerlendirilecek. Bu maddi şartlarla alakalı bir şey. Önümüzde bir süreç var. Dediğim gibi çok oyuncumuzun sözleşmesi bitiyor. Yeni bir takım oluşturmak zorundayız. Douglas'la çalışmak isteriz ama maddi şartlar çok önemli."

İDMAN DETAYLARI

Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'de 24 Mayıs Cuma günü sahasında Galatasaray ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hakan Keleş yönetimindeki antrenman, koşuyla başladı. Isınma hareketlerinin ardından top kapma ve pas çalışması yapan kırmızı-beyazlı ekip, çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

İdmana sakatlığı nedeniyle Emre Kılınç katılmadı.

Kaynak: AA / Spor

Hakan Keleş Galatasaray Sivasspor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

Yiğidolarmış.:

İNŞALLAH SENEYE 1. LİGE. . .

1
1
yanıtYanıtla
Huzur:

Olsun Olsun kasalar parayla dolsun

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title