Haberler

Sivasspor geleceğin yıldızını kaptı!

Güncelleme:

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Demir Grup Sivasspor, iki yıldır yakından takip ettiği Partizan forması giyen Armin Djerlek ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

Demir Grup Sivasspor, Sırbistan Süper Ligi ekiplerinden Partizan'dan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Armin Djerlek'i transfer etti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlılar, iki yıldır yakından takip ettiği Partizan'ın genç orta saha oyuncusu Djerlek ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Sivasspor geleceğin yıldızını kaptı!

GELECEĞİN YILDIZI OLARAK GÖRÜLÜYOR

Djerlek, Sivas'a gelerek takımla çalışmalara katıldı. Sırbistan'ın Novi Pazar şehrinde dünyaya gelen 19 yaşındaki futbolcu, OFK Belgrad altyapısında futbola başladı. Ardından Partizan'a transfer olan Armin Djerlek, Sırbistan'ın gelecek vadeden sporcularından biri olarak gösteriliyor.

Kaynak: AA / Spor

Sivasspor Partizan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (15)

mevcan:

bir beşiktaşlı olarak sivassporun genç oyunculara olan ilgisi ve yetenek avcılığına bayılıyorum. tebrik ederim inşallah başarılı olur

10
0
yanıtYanıtla
neco:

Yiğidolar trasfer haberlerini okudunuz işte. Yönetim elinden gelenin en iyisini yapıyor işte. Haydi şimdi sıra bizde Kombine bilet almanın zamanı değil mi?

4
3
yanıtYanıtla
onur:

he zamanı gidinde cebinizdeki 3 kuruşuda milyon dolar kazanan adamları izlemek için verin sonra en iyi ihtimal eve otobüsle dönersiniz

yanıt2
yanıt1
SİVASLI İBOCAN:

ARMİN hoş geldin, sen TÜRK gibi siman SİVAS''lı gibi havan var, başarılar dilerim. . .

3
2
yanıtYanıtla
Mehmet:

Sivasida sevmem sivassporuda

1
4
yanıtYanıtla
Sezar:

Onlarda seni çok seviyorlarya ama ben bu işden bir şey annadım sivas sana bir şey yapmış......

yanıt11
yanıt6
YİĞİDOOO:

SİVAS''TAN KAYNAKLANAN NE KUYRUK ACISI VAR SENDE GARDAŞ?? SOĞUĞU SERT İNSANI MERTTİR ORALARIN. . BU MU AĞIR GELDİ SANA YOKSAM:)

yanıt18
yanıt7
Sivas:

hayırdır

yanıt2
yanıt2
COŞKUN ÇAKIROLU:

Soğuğu sert insanı mertmi:))lan yeminlen yılın esprisini yaptın tebrikler öyle mertlerki istanbulda bolca görüyoruz zaten heleki bağcılarda bolca var,en mertleride zamanında zürafa sokakta ticaretle uğraşıyolardı:)))

yanıt4
yanıt0
ALPER:

Sivas işini bilir Robinhoyu falan da getirdiydi

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title