Haberler
Güncelleme:

İş yerine gelen eşini tükürüp darbeden şahıs, uzaklaştırma kararı alınca bıçakla tehditte bulundu

Şişli'de işlettiği çay ocağına gelen eşini karşısında gören bir kişi, önce yüzüne tükürdü, ardından müşterilerin gözü önünde darbetti. O anlar kameralara saniye saniye kaydedilirken; bu yüzden uzaklaştırma kararı alan adam, bu kez eşinin evine bıçakla giderek hakaret ve tehditlerde bulundu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Uğur Duran:

Yanlış anlaşılmasın ama şu görüntüleri izleyince olaya tek taraflı bakamıyorum. adam gayet sakin oturuyor ve muhtemelen kadında ona hakaret ediyor. Sanki adamın damarına basılmış gibi geldi bana ama günahı boynuna!!

43
45
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Olayda gördüğüm gerçekleri yazıyorum. Kadın gelip sinirli ve gergin şekilde birşeyler söylüyor. Adam da sinirlenip yanına kadar geliyor. Sonra kadın ne dediyse adam dayanamayi yüzüne tükürüyor sonra kadın da tükürüyor ve adama vurmaya çalışıyor. Adam da karşılığında boynundan tutup köşeye doğru iterek götürüyor.

27
23
yanıtYanıtla
Murat Kolukısa:

Allah kurtarsın

15
6
yanıtYanıtla
Murat Tuncay:

kadınlarla oturuyor diye laf söyledi bence adamın karısı ve arkadaki kadınlarında rahatlıgı pes yani

14
0
yanıtYanıtla
özgür özgür:

Benim gördüğüm ilk önce kadın saldırdi

6
3
yanıtYanıtla
Mehmet :

Kadın birşeyler söylüyor belkide adama hakaret ediyor adam tükürdükten sonra kadında adama tükürüyor ilk hamleyide kadın yapıyor yani ilk kadın vuruyor

5
4
yanıtYanıtla
Hakan :

Kadın tahrik ediyor. O kadar insanın arasında kim bilir ne laf etti. Adamın böyle yapması doğru değil ama işte araya şeytan karışıyor. Şeytanı da hesaba katalım :)

5
2
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

Allah düşürmesin böyle durumlara milletin ne sorunları var çok şükür diyelim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title