Haberler

Sinan Gümüş, Menajeri Comolli'yle Görüştüğü İçin Kadroya Alınmamış

Güncelleme:

Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş'ün menajerinin Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli ile transfer görüşmesi yaptığı için kadroya alınmadığı belirtildi.

Şampiyonluk yolunda Medipol Başakşehir ile çekişen Galatasaray'da Sinan Gümüş'ün menajerinin Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli ile görüştüğü ve bu yüzden kadroya alınmadığı söylendi.

Sinan Gümüş Menajeri Comolli'yle Görüştüğü İçin Kadroya Alınmamış

Diagne ve Mitroglou transferi ile takımdaki yerini kaybeden Sinan Gümüş'ün Antalya maçı kadrosunda olmama nedeni ortaya çıktı. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan oyuncunun menajerinin Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli ile görüştüğü ve bu nedenle kadroya alınmadığı öğrenildi. Sarı kırmızılı ekip ile hala sözleşme imzalamayan Sinan Gümüş'ün sezon sonunda Fenerbahçe'ye gidebileceği iddia edildi. (Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Sinan Gümüş Başakşehir Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (18)

ŞAPKACI:

FENERBAHÇE, GALATASARAYLI BOZUK FUTBOLCULARIN GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSUDUR.

12
9
yanıtYanıtla
RİZE UŞAĞI:

ŞAPKACI. . . . ÇAYLAR RİZEDEN BEKLERİM. . . . RİZEYE SELAM. . . BAŞARILARA SİZE. . . . SAYGILAR. .

yanıt0
yanıt0
GÖZLEMCİ TESPİTÇİİİ:

bizim geçenlerde korner atışı var a gitti hala gelmedi yani gidiş o gidiş. biz yok dedik onlar var dedi neden var dedi neden yok demedi. sonra bekle ki var gelsin yok efendim gelmezmiş var orada kalacakmış falan filan işte ne yapacak hayat. var da yok veya var olsa ne olur olmasa var ne olur. . . . . . .

yanıt0
yanıt0
:

BU FENER GERÇEKTEN TAM BİR ANADOLU KULÜBÜ OLDU İYİCE . ONDAN SONRA NİYE KÜME DÜŞMEYE OYNUYOR . GS VE BJK NİN ÇÖP OLARAK NİTELENDİRDİĞİ BÜTÜN FUTBOLCULARI ALMAYA ÇALIŞIYOR VE ALIYORDA . VİZYONA BAK .

13
2
yanıtYanıtla
ceko:

sezon sonunu bile beklemeyin hemen feshedin sözleşmesini bırakın gitsin fenere takımda buna verilen şans hiç bir futbolcuya verilmedi hiç bir gelişme göstermedi bir halt olmaz bundan.

15
0
yanıtYanıtla
sniper 10:

YA BİAT EDECEKSİN YA DA ÖLECEKSİN BU KADAR BASİT!SEN ÇOK BÜYÜKSÜN TERİM 3

5
8
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ESKİCİİİİİ GEL BİLADER ESKİ FUTBOLCULARIMIZ VAR. BAK ESKİCİ BUNLAR DAHA SAĞLAM FENERDE TAŞ GİBİ OYNARLAR KESİN DÜŞMESSİNİZ SENEYEDE.

8
3
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ARKADAŞ TAKLİTLİR ALDIRIŞ ETMEYİN.

yanıt0
yanıt0
azizyıldıvım:

kral şeneri almadık ki biz daha serdarı aldınız 3maçta 5 gol yedirdi size tolga ciğerci desen 11de yoktu geçen sene hiç maç oynamadı ne boş adamsın

8
1
yanıtYanıtla
ZZ:

gönderin gitsin şunu. .

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title