Haberler
Güncelleme:

Serdar Ortaç, eski eşi Chloe'den fena dert yandı: Şeytan görsün yüzünü

İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019 yılında boşanan Serdar Ortaç, eski eşiyle ilgili merak edilen sorulara yanıt verdi. Bugüne kadar Chloe'ye 700 bin lira nafaka ödediğini söyleyen Ortaç, "Çocuk sahibi olamadığın için burukluk var mı?" sorusuna, "Şeytan görsün yüzünü. Ondan çocuk sahibi olmadığım için kısmetliymişim" yanıtını verdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Serkan Yaman:

bu evlilik degil resmen ticaret., devletin bile en fazla 6 ay işsizlik maaşı ödediği ülkede nafaka nasıl ömür boyu olur anlamıyorum, boşandımı bir kadın o zaman 6 ay nafaka alacak bu zaman içinde kendine iş arasın bulsun artık kendi başının çaresine baksın. artık sorumluluğu erkek ten çıkmış. erkek e yazık değilmi ? karda kışta sabah sogukta işe gitmek için otobüs minibüs bekle sonra maaşı al onunda yarısını götür seni terketmiş bir vefasıza ver., bu ülkede ezilen kadın değil erkektir.

41
5
yanıtYanıtla
Ay kural:

Oh olmuş donuna kadar soymuş. Para avcısı kadın avını avlamış.

30
10
yanıtYanıtla
Levent Aslan :

Kusura bakam Serdar amca, Birlikteyken iyiydi değilmi?

23
14
yanıtYanıtla
murat avci:

kardes siz hic deli gibi sevmedinmi ?herseyi kaybetme ugruna sevmedinmi?belliki hayir. Adam cok sevmis,kusurlarini gormezden gelmis.saplantili ask degil saplantili sevgi ,kara sevda anliyacaginiz.Adamin bi sucu yok.ben sevda ugruna kaybettiklerimi yazsam, sabah olmaz. kisacasi esimden ayrildim herseyimi ona devrettim,bensizde olsa guzel bi hayat gecirsin diye.bu sevgi degilde ne?Serdarinkide boyleydi ama sonradan olumsuz seyler hislerini degistirmesine neden olmus. yazmak icin yaziyorsunuz.

yanıt6
yanıt5
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title