Haberler

Serdar Aziz gündem olan pozisyonu anlattı: İlk o faul yaptı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin deneyimli oyuncusu Serdar Aziz, Beşiktaş derbisinde Vida ile yaşadığı pozisyonu anlattı. Serdar Aziz, "O pozisyonda önce Vida benim boynumu koluyla sarıyor. Benim reaksiyonum Vida'nın hareketinden sonra. Yani bir faul varsa onu ilk Vida başlatıyor." dedi.

Fenerbahçe forması giyen Serdar Aziz, sarı-lacivertli takımın kamp yaptığı Antalya Belek'te Fenerbahçe resmi sitesine açıklamalarda bulundu.Deneyimli oyuncu, "Takım olarak çok yoğun bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ancak bu yoğunluk pozitif anlamda bir yoğunluk. Kamp dönemi boyunca gerçekleştirdiğimiz çalışmalar bizlere pek çok katkı sağladı ve problemlerimizi çözme imkanı yakaladık. Hem taktiksel çalışmalar hem de kondisyon çalışmalarıyla ligin 2. yarısına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Takımda moraller çok iyi, idmanlar kıran kırana geçiyor, herkes çok motive. Teknik Direktörümüz Ersun Yanal'ın önderliğinde yalnızca hedeflerimize odaklanmış durumdayız." dedi.

"BENİM GÖREVİM TAKIMIMIN GOL YEMESİNİ ÖNLEMEK"

Serdar Aziz, "Benim görevim her an hazır olmak ve hocamın bana görev vermesi halinde sahada en iyi performansımı gösterip, takımıma katkıda bulunmak. Sahadaki öncelikli görevim ise rakip atakları durdurmak, takımımın gol yemesini önlemek. Tüm bunların üzerine bir de skora katkı sağlarsam o zaman ayrı bir mutlu oluyorum tabii." diye konuştu.

Serdar Aziz gündem olan pozisyonu anlattı: İlk o faul yaptı

"BENİM REAKSİYONUM VİDA'NIN HAREKETİNDEN SONRA"

Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinde yaşanan ve günlerce konuşulan pozisyonla ilgili konuşan Serdar Aziz, "O pozisyonda önce Vida benim boynumu koluyla sarıyor. Benim reaksiyonum Vida'nın hareketinden sonra. Yani bir faul varsa onu ilk Vida başlatıyor. İlginç olan kamerada açıkça görülmesine rağmen insanların bu pozisyonu Fenerbahçe aleyhine değerlendirmesi. Daha önce başka takımlarda oynarken de tartışmalı pozisyonlar yaşadım ancak Fenerbahçe forması giydiğim dönemde en ufak pozisyonda dahi insanların Fenerbahçe aleyhine bir şeyler araması garip geliyor bana." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Aziz Fenerbahçe Beşiktaş Belek Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (15)

berk:

hee salakız ya biz görmüyoruz ayıp sana nerde spor ahlakı

27
4
yanıtYanıtla
CISSSS:

YUUUUHHHHHHHH . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . SENİN YALANINDA BUKADARI AZCIK EDEP AHLAK TAM FBliye YAKIŞAN Bİ YORUM OLMUŞ

25
3
yanıtYanıtla
Hasan:

Senin her hareketin ya faul yada penaltı

25
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

geçmiş gitmiş az birşey delikanlı ol az birşey. maç sırasında yapmısım farkında degılım de faul de delikanlı ol gorunuyor işte

23
3
yanıtYanıtla
Memoli:

Anlat anlat yalancı her maç öyle kaç tane pozisyonun var

17
5
yanıtYanıtla
The Flawless:

Tam fxbahçeli topçu açıklaması olmuş. " Evet gerçekten penaltıydı baktım cüneyt çakır da bizden yaptım yine yaparım" deyip adam olsa dişlerimi kırardım.

14
3
yanıtYanıtla
yuh:

yazıklar olsun bide utanmadan inkar ediyo

13
4
yanıtYanıtla
özür dileriz:

hepimiz yanlış görmüşüz özür dileriz senden hahaha vida sende özür dile

7
4
yanıtYanıtla
hakan:

sende kendini futbolcu zannedıyosun bırak bu ışleri

5
5
yanıtYanıtla
sanada bravo:

doğru demiş insanlara inanmak lazım bazen göz yanılmalı olur o yüzden gözümüze değil böyle iyi dürüst delikanlı mert insanları sözü gözümüzden daha iyi görür aferin doğruları bizle paylaştığın için

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title