Haberler

Şenol Güneş'ten Fikret Orman'a: Burak'a Ortayı Kim Yapacak? Quaresma'yı Affedelim

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Fikret Orman'la yaptığı görüşmede "Burak'ı alıyoruz ama ona ortayı kim yapacak? Quaresma'yı affedelim." dediği ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın, Antalya Belek'te yapacağı kamp öncesi yaşananlar gün yüzüne çıkmaya başladı. Yönetim kurulu kararıyla Ricardo Quaresma, Cyle Larin, Vagner Love, Gökhan Töre, Tolgay Arslan ve Tolga Zengin kadro dışı bırakıldı. 1 Ocak'ta alınan bu kararın ardından Beşiktaş yönetimi Belek kampı öncesi geri adım attı. Sürpriz bir şekilde Ricardo Quaresma ve Cyle Larin affedilip, kamp kadrosuna alındı. Bu baş döndüren gelişmelerin nedenini Akşam gazetesi öğrendi. Kadro dışı kararından Teknik Direktör Şenol Güneş'in talebiyle ve Başkan Fikret Orman'ın talimatıyla vazgeçildiği öğrenildi.

"AF HERKESİN YARARINA OLUR"

Yönetimin kararını duyar duymaz büyük bir şok yaşayan Teknik Direktör Şenol Güneş, Başkan Fikret Orman'ı aradı. Gelişmeleri Başkan'la birlikte değerlendiren tecrübeli teknik adam, "Burak Yılmaz'ı transfer ediyoruz ama Quaresma'yı kadro dışı bırakıyoruz. Tamam Burak iyi golcü, ben alınmasını çok istedim ama ona ortayı kim yapacak. Quaresma'yı kadro dışı bırakırsak Burak da bekleneni veremez ve büyük sıkıntı yaşarız. Quaresma'nın affedilmesi herkesin hayrına olur. Bu kararın duygusal olduğunu düşünüyorum, yeniden değerlendirirseniz sevinirim" diye tavsiyede bulundu.

"LARIN'İ DIŞLARSAK KAYBEDERİZ"

Güneş, Quaresma ile birlikte Cyle Larin'in de kampa katılmasını istediğini, bu şekilde hazır bir oyuncunun satışının ya da kiralanmasının daha kolay olacağını belirtti. Tecrübeli teknik adamla Başkan Orman arasında yapılan fikir alışverişinin ardından, Başkan inisiyatif alıp, iki oyuncuyu da affetti. Ardından iki oyuncunun da isimleri Antalya kampı kadrosuna yazıldı. Şenol Güneş, oyuncuları da bu konuda bir açıklama yapmamaları için uyardı. Diğer isimler içinse Güneş'in bir af talebinin olmadığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fikret Orman Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (16)

İRFAN:

Siz kendi işinize bakın Şenol hocam işini bilir. Rahat olun.

7
8
yanıtYanıtla
jeyjey:

Burak 10 poazisyondan 1 tanesini atan biri. Q7 de arada orta yapabiliyor artık. Trabzonun artıkları beşiktaşla fazla gelir. İyi çalışmalar şenoş

4
4
yanıtYanıtla
burhan bey:

şu 30 kusur senedir şampiyon olamayan trabzonmu acınacak haldesiniz gelmiş bide yorum yapıyorsun embesil

yanıt0
yanıt0
Nankörlük Yapmayın:

Quaresma''nın Beşiktaşa emeği çoktur. Cenk Tosun''a değer kazandıran da Quaresma''dır. Cenk Tosun''a yaptığı nokta atışı ortalarla Beşiktaş çok maç kazandı. Şu anda Cenk Tosun Everton''da forma şansı bile bulamıyor. Çünkü adam gibi orta yapan olmadığı için gol atamıyor

7
0
yanıtYanıtla
misafir:

ben çok güzel orta yaparım benide transfer edin

3
3
yanıtYanıtla
Caner:

Hamsi kokay deniyor?Üçlü ortaklık. . . . ?

3
1
yanıtYanıtla
Ömer:

komedi besiktas :-)

1
3
yanıtYanıtla
BJKRBK78:

ısabet bır karar olur nasılkı gomezı cenkı aboubakarı negredoyu saglı sollu besledıysek bunuda Q7 ve Babel ıle yapmalı artık bu saatten sonra kaosa gerek yok elındekılerın kıymetını bılmek gerek !

4
0
yanıtYanıtla
ADSIZ:

burak tek başınada atar bencil oyuncu ona zaten o ortayı açmaz boşa affetmeyin

2
0
yanıtYanıtla
KADIYA SORUN:

YAZIKLAR OLSUNNNNNNNN BU TARAFTARA BU YAPILIRMIYDI GÜN OLA HARMAN DOLA

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title