Haberler

Şenol Güneş, Oyuncu Satışında Bütün Hocaları Solladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, kariyerinde 116 milyon euroluk futbolcu satışıyla bütün Türk hocaları solladı.

Takımların, 'Pahalı futbolcu al, ucuza ya da bedavaya gönder' dönemi tarih oldu.

Artık 'Ucuzu al, pahalıyı sat' sloganıyla kulüpler küçülmeye ve altyapılarına yönelmeye başladılar. Bu nedenle mali sıkıntılarını azaltmayı ve maaş giderlerini kısmayı hedefleyen kulüpler ara transferde bu yönde önemli adımlar attı.

Bu konuda en büyük adımı atan Beşiktaş oldu. Siyah-Beyazlılar, maaş giderlerini 51.45 milyon Euro düşürerek 75.1 milyon Eurodan 23.65 milyon Euroya indirdi.

EN AZ AKSİHAR KISITLAMA YAPTI

Mali anlamda gider daralması konusunda Başakşehir 49.70 milyon Euro olan bütçesini 37.44 milyon Euro düşürerek 12.26 milyon Euroya kadar kısıtlama yaptı. Bu konuda Başakşehir ikinci sırada yer aldı.

Trabzonspor da 27 milyon Euroluk düşüşle bütçesini 40.1 milyon Eurodan 13.7 milyon Euroya çekti. Fenerbahçe 68.18 milyon Eurodan 48.85'e düşerken, 19.33 milyon Euro tasarruf etti.

Bütün kulüpler daralmaya giderken Akhisarspor 102 bin Euro ile 12.65 milyon Euroluk bütçesinde en az kısıtlama yapan takım oldu.

SATIŞTA LİDERLİK ŞENOL GÜNEŞ'TE

Türk futbolunu yeniden yapılandırmaya yönelik bu hamleler herkesin dikkatini çekerken, transfer konusunda en başarılı teknik adamın Şenol Güneş olması da gözden kaçmadı.

Şenol Güneş kariyerinde 116 milyon Euroluk (710 milyon TL) futbolcu satışıyla ilk sırada yer aldı. Onu şu an Konyaspor'da çalışan Aykut Kocaman 51 milyon Euro, Fatih Terim 45, Ersun Yanal 20, Abdullah Avcı 20, Samet Aybaba 15, Bülent Korkmaz 15, Mustafa Denizli 12 milyon Euroyla takip etti.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

tenisçi:

Şenol Güneş Türkiye''nin en efendi , en kaliteli , en başarılı teknik adamıdır. Türk milli takımını dünya 3. sü yaptığı Dünya Kupasından beri kendisine olan sevgim ve saygım sonsuzdur.

6
7
yanıtYanıtla
azo:

Tiyatro konusunda number one dir zımbaratör Şenol !!!

6
7
yanıtYanıtla
Terbiyesiz azo:

iftira atma. Fenerbahçenin kendi hastanesi sayılabilecek olan medipol hastanesinde o maçta ilk müdahaleyi yapan Prof. Doktor bile Şenol Hocanın kafası yarılmıştı dedi. Ama sen ve senin gibiler hala kendinizi sadece rezil ediyorsunuz. Sadece rezilsin birader.

yanıt5
yanıt3
kenzo:

kafası olanlara hakaret etmeyin aslanım ayıptır, herkez ne nane çevirdiğini gördü biz aptalmıyız?

yanıt0
yanıt0
Fredick Taylor:

Bu adam yüzsüz bir yalancıdır! Fenerbahçe maçında show yapmıs maçı iptal ettirmistir. Aynı zaman bjkye zarar veriyor tekrardan feda dönemlerine hazırlanıyoruz

6
7
yanıtYanıtla
nt:

yüzsüz senin babandır.

yanıt0
yanıt7
Adınızı Yazın:

Bize Heryer trabzon Almanya. . . . . . .

1
7
yanıtYanıtla
Karsli:

Vay yalaka

yanıt2
yanıt0
pragmatist çoban:

suyu kesildimi gideerr, köylü kafası başka türlü çalışmaaaz, çalışamaaaaz!

4
3
yanıtYanıtla
Tinere devamm kardeş:

Bu nasıl bir hesap hocalar mı pazarlık yapıp satıyor futbolcuları onun dönemin de satıldı diye mi o satmış oluyor anlamadım

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title