Haberler

Şenol Güneş, Cenk Tosun'un yerine Adem Büyük'ü EURO 2020'ye götürecek

Güncelleme:

Cenk Tosun'un sakatlığı Galatasaraylı golcü Adem Büyük'e Türkiye A Milli Futbol Takımı kapısını açtı. Forvette alternatifi azalan Şenol Güneş, formuyla parmak ısırtan Adem Büyük'ü gündemine aldı. 32 yaşındaki yıldız, EURO 2020'de büyük olasılıkla Ay-yıldızlı kadroda olacak.

İngiltere'den üzücü bir haber geldi ve milli yıldızımız Cenk Tosun, kiralık olarak forma giydiği Crystal Palace'ın antrenmanında dizinden sakatlandı. Sezonu kapatan golcü futbolcunun en az 6 ay oynayamayacağı ve EURO 2020'de forma giyemeyeceği bildirildi.

Cenk'in sakatlığı ise Galatasaray'ın tecrübeli ismi Adem Büyük'e A Milli Takım'ın kapılarını açtı.

SLOVENYA VE AVUSTURYA MAÇLARINDA KADRODA

Falcao'nun sakatlığında bulduğu forma şansını iyi değerlendiren ve yerli forvetler içinde bu sezonun en formda ismi olan Adem'i, Şenol Güneş'in Ay-yıldızlı ekibe çağırma kararı aldığı öğrenildi.

Bu ay sonunda Slovenya ve Avusturya ile oynanacak hazırlık maçlarında milli formayı giymesi beklenen Adem, büyük olasılıkla EURO 2020 aday kadrosunda olacak. Adem dışında Galatasaray'dan Emre Akbaba ve Ömer Bayram da A Milli Takım'a çağrılacak.

RADAMEL FALCAO'YU ARATMADI

A Milli Takım'a sadece 4 kez çağrılan Adem Büyük, Galatasaray formasıyla bu sezon toplam 28 maçta 10 gol attı. Falcao'nun yokluğunu aratmadı.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Adem Büyük Cenk Tosun Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

SÜTLAÇ FIRINDA:

Emre akbaba da milli takımın 10 numarası olmalı. Şu anda en iyisi o.

19
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yok daha neler!

yanıt2
yanıt13
corona virüs:

euro 2020 büyük ihtimal olmaz. avrıupaıyı virüs sardı

9
0
yanıtYanıtla
aman:

dua edın dunyanın yarası ölüp gitmesin. . .

yanıt0
yanıt0
Memleketim:

Tuncay, Sabri, Ridvan, Emre''yide unutma. Insallah bütün spor müsebakalari sonsuza kadar oynanmaz.

3
5
yanıtYanıtla
FIRTINA:

yapma şenol güneş alma şu takımdan futbolcu kudursunlar. . .

1
4
yanıtYanıtla
Galatasaraylı:

Dünya 3. olduğumuzda Galatasaraylı olan Milli futbolcularımız: Emre Aşık, Bülent Korkmaz, Fatih AKYEL, Arif Erdem, Okan Buruk, Tugay Kerimoğlu, Hasan Şaş , Hakan Şükür, Ergün PENBE, Hakan ÜNSAL, Emre Belzoğlu ve Ümit Davala . Galatasaray TÜRKİYEDİR. kudurun

yanıt2
yanıt0
FIRTINA:

doğru hakan şükür, arif erdem efsane isimler bunlar

yanıt0
yanıt0
RECEP:

helal olsun kardeşim , azmettin , mücadele ettin, sonunda şenol hocamın da gözüne girmeyi başardın adıngibi büyük olduğunu gösterdin . ama ençok sevindiğimde , bu yaşlarda hep yabancılara prim verilirken bir tanede kendi öz evladımızın olması inanıyorumki bütün taraftarlarımızı çok sevindirecektir. azminle bende bu genç takımın içerisinde varımdedin , başarılar.

2
2
yanıtYanıtla
eagle gangs:

Bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum Adem Büyük futbol olarakta golcü olarakta Burak Yılmazdan daha fazlası Burak söylendiği kadar ne futbolcu ne de golcü Size tek bir örnek kaleci ile karşı karşıya pozisyonlarda izleyin hep aynı , hiç B planı olmamıştır ve çoğu zaman kaçırır . Futbol zekası yüksek bir futbolcu ve golcü değil .

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title