Haberler

Şansal Büyüka: Ersun Yanal Forvet İstemiyor

Güncelleme:

Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda teknik direktörü Ersun Yanal'ın, Ocak ayında forvet transferi istemediğini belirtti.

Yayıncı kuruluş beIN Sports'ta yorumlarda bulunan Şansal Büyüka, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal'ın transfer planı hakkında açıklamalarda bulundu.

"SLİMANİ'Yİ ADAM EDEBİLİR Mİ?"

Şansal Büyüka, ''Ersun hoca devre arasında bir sağ bek, bir orta saha, bir kanat istemiş. Forvet istememiş. Slimani'yi adam edebilir mi?'' sözlerini kullandı.

''ÖNCELİK TRANSFER DEĞİL''

Mehmet Demirkol ise ''Fenerbahçe'nin önceliği transfer yapmak değil, eldekilerden daha iyi yararlanmak.'' şeklinde konuştu.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şansal Büyüka Fenerbahçe beIN Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Efedayı:

Sadece sağbek değil stoper ve solbek , önlibero , oyun kurucu , kanat ve forvette lazım . Bunları görmeyen kördür . 28 kişilik kadroda en iyiler tutularak 23''e indirilmelidir. . .

10
4
yanıtYanıtla
RIZA:

COMOLLİYİ OYNATACAKMIŞ

12
1
yanıtYanıtla
SCOUT:

Ersun YALAN comolliyi forvette değerlendirecekmiş ) kümede kal fenev

4
8
yanıtYanıtla
osman:

Ersun hoca forvet istemiyorsa onunda aklında şaşarım ben zaten şu anda takımın en sıkıntı olduğu yer forvet akşam ki maçı izlemedi mi Ersun hoca adam kaleye topu atamıyor

5
1
yanıtYanıtla
yunus can 29:

Fenerbahçe , defans yapmasını öğrensin , yeter, adama ihtiyaç yok, üstelik takım düşme potasındayken , kadro dışı futbolcu olması yönetimin saçmalığıdır, arkadaş bu ne kinmiş.

5
0
yanıtYanıtla
Mustafa Öztürk:

Yalan Haber Oldugu Apacik Belli Ersun Hoca Gibi Ddeneyimli Bir Teknik Adam Nasil Forvet istemez Fenerbahcenin en Büyük Sorunu Forvette en az 3-4 Forvet Lazim

1
3
yanıtYanıtla
SARI LARCIVERT:

BU ADAM FUTBOLDAN ANLAMIYOR FENER KAC GOL ATMIŞ KI FORVET İSTEMİYOR

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title