Haberler

Çimentospor - Sungurlu Belediyespor U19 Maçında Kavga Çıktı, Hakem Maçı Tatil Etti!

Güncelleme:

Çorum'da U19 Ligi play-off Grubunda Çimentospor ile Sungurlu Belediyespor arasında oynanan maç çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı. Sungurlu Belediyespor'dan bir oyuncunun önce maçın hakemine sonra da rakip takımdan futbolculara saldırması üzerine maçın hakemi karşılaşmayı tatil etti.

Çorum U19 Liginde Çimentospor- Sungurlu Belediyespor maçında Sungurlu Belediyespor'dan bir oyuncunun rakip takım oyuncularına ve hakeme saldırması sonrası karşılaşma yarıda kaldı. Maçın 24. dakikasında Sungurlu Belediyespor 1-0 öne geçerken, ev sahibi Çimentospor, 32. dakikada kazandığı penaltıyı gole çevirerek skoru 1-1 yaptı. Çimentospor ikinci yarıda bulduğu tekrar öne geçerken bu golden sonra oyun sertleşmeye iki takım oyuncuları arasında zaman zaman ise gergin anlar yaşanmaya başladı.

Şampiyonun Belirleneceği Maçta Saha Karıştı

KIRMIZI KARTTAN SONRA OLAYLAR ÇIKTI

Karşılaşmanın 78. dakikasında Sungurlu Belediyespor'dan bir oyuncunun rakip futbolcuya yaptığı faulün ardından ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Kırmızı kartın ardından olaylar çıktı. Kırmızı karta sinirlenen futbolcu, önce hakemin üzerine yürüyerek el kol hareketi yaptı, ardından da araya girmeye çalışan Çimentosporlu oyuncuya tokat attı, daha sonra bir oyuncuyu da yere düşürdü.

Şampiyonun Belirleneceği Maçta Saha Karıştı

TARAFTARLAR SAHAYA ATLADI

Bu sırada tribünden maçı izleyen Sungurlu Belediyespor taraftarları sahaya atladı. Güvenlik güçleri olaylara müdahale ederken, saha dışında da gergin anlar yaşandı. Yaşananların ardından maç tatil edilirken, olaylara neden olan futbolcunun hakemin şikayetçi olması üzerine ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldüğü iddia edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sungurlu Çorum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

ZYX:

Futboldan men edin bu arkadaşı ibret olsun.

10
0
yanıtYanıtla
Kunta Kinte Africa Boy:

Asiret Devletlerinde olan ,gayet normal durumlar

3
3
yanıtYanıtla
NE İŞİN VAR BURDA..:

KÖYÜNE GERİ DÖN FAZLA KONUŞMA. .

yanıt2
yanıt1
SCOUT TEAM:

BU TİP AMATÖR LİGLER KAPATILMALI, BUNLARIN YERİNE PROFESYONEL TAKIMLARIN ALTYAPILARI DESTEKLENMELİ VE ÜLKEDE DAHA FAZLA GENÇ FUTBOLA KAZANDIRILIR BU SAYEDE. ÇİMENTOYLA SUNGURLUYLA GELİŞMEZ FUTBOL :)

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

DESTEK VERİP SAHİP CIKALIM DİYECEĞİMİZE MEN KARARI VEREBİLİYOSUNUZ YA YAZIK İŞTE BU YUZDEN İLERLEYEMİYORUZ BOŞ BOŞ YORUMLAR BUNLAR FITBOL BAŞKA BİR MESLEKTİR HERŞEY OLUCAKTIR ÖNEMLİ OLAN KARDEŞİK BERABERLİK ALLAH AKIL FİKİR VERSİN YANLIŞ DÜŞÜNENLERE

2
3
yanıtYanıtla
AHMET TÜRKMEN:

AHMET TÜRKMEN

yanıt0
yanıt1
akif:

futboldan men edin gitsin ne yaptın oğlum diye 1 dakika uğraşmaya değmez. düzelmez

4
0
yanıtYanıtla
Mağara:

U19 değil o U29

4
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

YORUM YOK :

2
1
yanıtYanıtla
BEY OĞUL:

ÇAYDIRICI CEZA OLMADIĞI SÜRECE ÇOK ÇEKERLER DAHA BETE OLURLAR BU ÜLKEDEN BÖYLELERİNİ MEN ET BAKALIM TAKIMIDA KAPAT BAK BAKALIM BİRDAHA BAŞKA TAKIM BÖYLE YAPABİLİYOR MU YADA BÖYLE OYUNCU ALIYOR MU

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title