Haberler

Galatasaray'ın Şampiyonluk Şarkısında Arda ve Burak Detayı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Başakşehir'i 2-1 yenerek şampiyon olduğu akşam Türk Telekom Stadı'nda Barış Manço'nun "Yaz Dostum" şarkısı çaldı. Bu şarkının çalma sebebinin arkasında ise Arda Turan ile Burak Yılmaz olduğu iddiası gündeme geldi.

2016'da A Milli Takım'dan ayrılan Arda ve Burak, Kosova maçıyla geri dönünce, Barış Manço'nun şarkısıyla Terim'e gönderme yapmıştı. 22. şampiyonlukta stat hoparlöründen bu şarkı yükseldi, rövanş alındı.

Galatasaray'ın 22. Şampiyonluğunun ardından stat hoparlörlerinden, merhum Barış Manço'nun, "Yaz dostum" şarkısı çalınmaya başlandı. Herkes sürpriz bu şampiyonluk şarkısının, sebebini merak ediyordu. 'Yaz dostum'la 22. şampiyonluğun kayıtlara geçilmesi mi kast ediliyordu. Yoksa başka bir anlamı var mıydı? Yaptığımız araştırmada, şarkının bambaşka bir nedenle çalındığı ortaya çıktı. Kayıtlara geçen 22. şampiyonluk üzerinden Galatasaray camiası ve Fatih Terim, iki eski küskün yıldız Burak Yılmaz ve Arda Turan'a mesaj gönderiyordu.

Şampiyonluk Şarkısında Arda ve Burak Detayı

RAKİP OLARAK DÖNDÜLER

Akşam'da yer alan habere göre; 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından Fatih Terim'le yaşadığı problemler nedeniyle Milli Takım'dan uzaklaşan Burak Yılmaz ve Arda Turan, Kosova maçıyla yeniden takıma dönmüştü. İkili 'Yaz dostum' şarkısını birlikte söyleyerek Fatih Terim'e mesaj vermişti. O dönem basında, "Arda Turan ve Burak Yılmaz, düet yaptı, Barış Manço'nun Yaz Dostum şarkısıyla Terim'e mesaj yolladı" şeklinde haberler yer almıştı. Terim 2017'de Galatasaray'ın başına geçti, Arda Turan geçen sezon Başakşehir'e geldi, Burak Yılmaz da bu sezonun ikinci yarısından itibaren Beşiktaş forması giymeye başladı.

GÜNÜN ANLAMINA UYGUN!

Medipol Başakşehir'i mağlup eden Galatasaray şampiyonluğa ulaşırken, dolayısıyla bu takımın formasını giyen Arda Turan da mağlup edilmiş oldu. Aynı şekilde Beşiktaşlı Burak Yılmaz da Galatasaray'ın gerisinde kalmıştı. 'Yaz Dostum' şarkısını çalmanın ve bu iki oyuncuya mesaj vermenin tam sırasıydı. Bu yüzden 22. şampiyonlukta stat hoparlörlerinden bu şarkı çalındı. Günün anlam ve önemine uygun olarak çalınan şarkının bir anlamda da 3 yıl önce yaşananların rövanşı olduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

DOST Partisi Galatasaray Barış Manço Arda Turan Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (49)

GS:

Terim çoluk çocukla uğraşmaz. . .

34
8
yanıtYanıtla
ANALİST:

Arda GS''ımızın Öz evladıdır ve GS kapısı her zaman ona açıktır, bu çocuklar öyle kolay yetişmiyor, tabi ki hataları olabilir, hangimiz hata yapmıyoruz.

9
32
yanıtYanıtla
Can:

Karaktersiz oyuncularla GS nin isi yok.

yanıt5
yanıt1
12345:

BİLAL MEŞE''Yİ DÖVER HATA ADAM GİBİ ADAMIM KUŞ GİBİ RAHAT HİSSEDİYORUM DİYE AÇIKLAMA YAPAR HATA BELİNDE SİLAHLA DOLAŞIR HATA MİLLİ TAKIM YENİLİR GÜLEREK ÇIKAR HATA SAHA İÇİNDE YOKLARI OYNAR HATA. HEP HAKSIZ YERE GÜNAHINI ALIYOR DEĞİL Mİ? ZAMANINDA ÇOK DEĞER VERDİK ATLETİCO YA GİDİNCE GURUR DUYDUĞUMUZ ARDA İSPANYA''DA KALDI KİMSENİN TAKIMINDA DÜŞÜNMEDİĞİ ARDA OLARAK GELDİ. KREDİSİNİ KENDİ TÜKETTİ

yanıt5
yanıt0
Adınızı Yazın:

Fatih Terim bunlarla uğraşmaz.

30
3
yanıtYanıtla
komplocu:

sanki hakkıyla şampiyon olmuşlar gibi şunlara bak. aldığınız paraların yarısını hakemlere verin. onlar futbolculardan çok haketti bunu.

12
21
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Attıkları goller kaleden çok birilerine gitmiş sanki

yanıt2
yanıt1
sıkıcı:

hakemden en çok canı yanan takım galatasaray hala mal mal konuşuyorsun hakemlerde insan hata yapabilir diyen başkanlarınıza konuşun

yanıt4
yanıt1
James:

Koskoca adam çocuğu yaşındaki adamlarla uğraşıyor. çakmarator :)

10
23
yanıtYanıtla
Demedi deme İbrahim:

VAY KİNDAR HERİF VAY BU ÖFKE BU KİN KİME TURK FUTBOLUNA KAZANDIRDIĞIN FUTBOLCULAR BUNLAR BUNLAR SENİ MAHSULÜN SENİN ÜRÜNLERİN KİŞİLİK KARAKTER OLARAK TAMDA SENİ YANSITIYOR SENİN AHLAKİNL AHLAKLANMİSLAR. . . . . YAZİK BU ADAMLAR TURK FUTBOLUNDA SOZ SAHİBİ ZAVALLILAR

6
24
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title