Haberler

Şampiyon Galatasaray'ın İlk Transferi Babel, İstanbul'a Geldi

Güncelleme:

22. şampiyonluğunu kutlayan Galatasaray'ın yeni transferinin İstanbul'a geldiği belirtildi. Fulham'ın küme düşmesi sonrasında boşa çıkan Babel, sarı kırmızılı ekiple görüşmek için İstanbul'a geldi.

2018-2019 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları çok erken başladı. Yıllardır kampa yetişmeyen transferlerden şikayetçi olan taraftarlar bu kez farklı bir tablo ile karşılaşacak. Sarı kırmızılıların ilk transferi şimdiden İstanbul'a geldi bile.

İLK TRANSFER BABEL

Sezonu şampiyon tamamlayarak büyük bir gelirin sahibi olan Galatasaray, yeni sezon öncesinde transfere de hızlı başladı. Başakşehir ile oynanan maçın son düdüğü sonrasında büyük bir sevinç yaşayan Galatasaray'da ilk transferin kim olacağı netlik kazandı. Şampiyonluk kutlamalarında sosyal medya hesabından Galatasaray'ı işaret eden yıldız futbolcu Ryan Babel, İstanbul'a geldi.

Şampiyon Galatasaray'ın İlk Transferi Babel, İstanbul'a Geldi

İMZA SONRASI TATİLE ÇIKACAK

Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan ancak Premier Lig ekibinin küme düşmesinin ardından takımdan ayrılan Hollandalı kanat oyuncusu Galatasaray'a transferini imzaya dökecek. Sarı kırmızılılarla İstanbul'da son görüşmelerini yapacak olan yıldız isim, resmi imzaları attıktan sonra tatile çıkacak ve sonrasında yeni takımının kampına katılacak.

Ryan Babel, Premier Lig'de Fulham formasıyla çıktığı 16 resmi maçta 5 gol attı 4 de asist yapma başarısı gösterdi.

ONYEKURU BİLMECESİ

Öte yandan Galatasaray'da Onyekuru'nun tekrar kiralanması da gündemde. Nijeryalı futbolcu sarı kırmızılılarda kalıp Şampiyonlar Ligi macerasına devam etmek istiyor. Ancak kendisi için ciddi bir teklif var.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray İstanbul Fulham Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

Fb:

Beter olun cın conlar beter olun bedavadan oldunuz beter olun

6
63
yanıtYanıtla
slimani:

oo kanka naber ya 4. 5 milyon euro maaşımı sayıyordum gel bana yardım et 100 euro harçlık vereyim sana zaten başkan para dilendi benim maaşı vermek için ne iyi adam ya

yanıt9
yanıt0
Şampiyon ;):

ne o şike yapamadınız bu sene pis fenevli seni :)

yanıt5
yanıt1
ultaslan:

BETER OLANCAK KÜME DÜŞMEKTEN KURTULDU, AKŞIN BAŞINDAMI SENİN

yanıt10
yanıt2
GS:

Fenev kümeye asdasadsass :)))))

yanıt6
yanıt0
Gs li:

Ağlama:))

yanıt5
yanıt0
şikesaray:

şikeci fener diyorlar ama gs, bjk ve rize maçlarında şike nasıl yapılırın kitabını yazdı. şerefli 2. 3. hatta 10. luklar daha değerli ve anlamlı.

6
30
yanıtYanıtla
Tüpçü Aziz:

ağlama fenev ağlama kuşummm, bizden aldığınz 1 puana sevinen çakma ersun hocanıza bakın hahahaaa, Bu dünyada en büyük eğlence rezilbahçeeee

32
3
yanıtYanıtla
beter olun:

ulan ilk defa şamp. liginde bu takımı desdeklemiycem. milyonlarca insanın ahını aldınız. inşallah averaj takımı olursunuz.

9
24
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

SİZ DESTEKLEMEDİKÇE BİZ KAZANACAĞIZ SİZ İPTAL EDİN BİZ YİNE ATARIZ

yanıt19
yanıt7
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title